Проблема е следния;от известно време имам шум отпред и дясно който, се усилва и чува при по-дълги леви завои.Шума ми прилича на разбит лагер.Тъй като,Ники от Герман нямаше време тази седмица, а аз трябваше да пътувам, отидох при познат да я видят.Слушаха я и казаха ,както си мислех и аз, преден десен лагер.Поръчаха го смениха го(меду другото и нови дискове и накладки, че стържеха направо и долен преден носач с биалетка +горен заден), но след като тръгнах на път установих че, шума го има още.Та от какво може да е тозишум?
Шума наподобява на разбит лагер и идва отпред и отдясно , като се усилва и става най-отчетлив при по остри и дълги леви завои ,когато тежеста пада на дясната страна.Поне аз така си го обеснявам.Може ли да е от каре?
Дайте мнение че , аман от майстори.

Шум отпред(дясно) Passat B5.
- rumbata777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Шум отпред(дясно) Passat B5.
Прегледай десните носачи...
rumbata777 написа:Прегледай десните носачи...
Както казах;долния преден + биалетката + горноя заден са чисто нови, горния преден + кормилния накрайник са сменени преди около 25000км. и казаха че са добре.Освен да е долния заден но, шума е като бучене от лагер и не ми се вярва да е от носачите.
- tsvetanovvvv
- Автомобил:
- Двигател:
Карето можеш да го провериш много лесно. Навиваш максимално волана и тръгваш по-бързо от нормално. Ако чуеш неколкократно пречукване значи е карето. Веднъж напред и после назад, защото при мен напред не се чува но понякога се чува когато карам назад. Карето ми е чисто ново уж немско, но май е пълен боклук, както повечето неща от Евро 07