Тъпанарите в сервиза са ми изключили алармата с ключа, докато е била активирана, след което е свален акумулатора и алармата не разпознава дистанционните си.
Има ли някакъв начин да я накарам да работи пак с тях или да я изхвърлям и да слагам друга?
Търсех из нет-а, но навсякъде информацията е на италиянски climb
Моята веднъж при миенето на двигателя се ресетна отсякъде.Но си имах опътване и си ги убучих и двете.Сега не ми е подръка опътването иначе щях да ти напиша поне за моята Masterguard как става.
Довечра ако все още не си успял ще го напиша, да пробваш.
Пусни пост каква ти е аларамата та ако има колега със същата и може да ти помогне да се обади.
А и я пусни едно ЛС на Vaskoto 1, той нали слага алрми може и да има нещо предвид!
GT alarm - http://www.gtalarm.it Нищо не пише по нея за конкретен модел, но почти всяка "мома италиянка" влиза в БГ с такава (в повечето случаи неработеща)
Но моята си работеше докато не влезе в тъпия сервиз
Малко ОФФ ама да те питам в такъв случай твойте хора могат ли да ми направят допълнително дистанционно към алармата че имам само едно и ако го загубя или стане нещо не ми се мисли
Няма ли някой, който да разбира малко от малко жабарския да каже какво пише по сайта им?
@Ice___Cool Мерси за pdf-а, но не помогна Ходих по разни алармаджии, ама всички вдигат ръце "той модела стар", "няма никакво инфо за тия аларми" и все от сорта.
Ivo_Dinkov спомена за някакъв дето им разбирал, ама така и не го открих този човек къде се намира.
И аз съм със същата аларма и доста време търсих "User Manual" понеже ми е кофти настроена - е не намерих. Имам един колега който знае доста "жабарски" и той не намери нищо на сайта. То сайта половината е "Under Construction"....
bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown
Евала за сетен път на братята руснаци
bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown
Google може да не знае, но ТЕ знаят
В сайта има още:
-Малко инфо по електриката и жиците на всички марки автомобили, включително VW -Схеми на диагностични прибори и програми за диагностика
-Упътвания за CAR AUDIO/VIDEO
- Програматори и програми за CHIP Tuning
и т.н.
Определено си заслужава мястото във Favorites или поне подробното му разглеждане
http://www.autoelectric.ru/index.html
Колеги и аз имам същият проблем и на мен нещо спря да ми работи същата марка аларма на Голфето до преди две седмици нямаше проблем не знам какво му стана носих го при майстор да го прегледа беше направил тук там някоя профилактична спойка и каза че трябва да обуча дистанционното то е същото като на снимката която е качил колегата ако някой е имал същият проблем ако може моля да удари едно рамо