Здравейте колеги.
Моят Г4 е е малко по нисък и се чудя дали не съм ударил нещо отпред отдолу защото сега като паркирах и погледнах отдолу видях че капе нещо. Има ли шанс това дето капе да е от климатика имайки предвид жегите днес.
Може ли лятото да капе от климатика
- gtifen2012
- Автомобил: 1.8T AUM 2002
- Двигател:
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Може ли лятото да капе от климатика
Дам , колега.
Не се плаши.
Не се плаши.
- gtifen2012
- Автомобил: 1.8T AUM 2002
- Двигател:
Мерси за инфото от скоро го карам и за това, а е доста нисък и само му треперя. Пътищата при нас нямат общо с италианските за които е свален.
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Климатикът в големите жеги прави доста голямо количество конденз. Тази вода се отича под колата, така че не се плаши.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
И моя днеска ми изкара акъла 
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Е то от много неща/места може да капе
.Защо не провери "локвичката" вода ли е или антифриз?
.Защо не провери "локвичката" вода ли е или антифриз?- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
И аз вчера бях малко на път и си знам че си тече конденза отдолу, обаче след като паркирах колата поседят около 1 2 часа на място и като отидох при невя отдолу гледам една голяма локва конденс. Явно и след като изгасиш колата продължава да си тече.
и моя оня ден ме накара да клеча на паркинга да гледам какво капе.
п.с. точно онова леко понамирисване в купето на кисело идва от този конденс. Има ли някой запознат, там от където капе маркуча от корубата с радиаторите и моторчето на парното ли е или минава през някакъв филтър. Може ли въпросното нещо да се почисти, че корубата съм я мил хубаво, всички радиатори също като разглобявах да сменя радиаторчето на парното, но пак от време на време ми понамирисва...
п.с. точно онова леко понамирисване в купето на кисело идва от този конденс. Има ли някой запознат, там от където капе маркуча от корубата с радиаторите и моторчето на парното ли е или минава през някакъв филтър. Може ли въпросното нещо да се почисти, че корубата съм я мил хубаво, всички радиатори също като разглобявах да сменя радиаторчето на парното, но пак от време на време ми понамирисва...
- Sashko_Trg
Така и така сме почнали темата, искам да попитам за този спрей който се пръска вътре в моторчето където седи филтъра на купето???? Казаха ми че тоя спрей се изпръсква целия вътре и се оставя да духа около половин час и мирисът спирал за известно време ???? Вчера бях във Варна и исках да мина през практикер да си го взема обаче не му знам името 
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Да, продава се Кауфланд към 20-25 лв. е. Слага се на стелките, пуска се вентилатора на макс и седи затворена 15 минути.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Можеш да вземеш и евтиния от 7-8 лева дето се пръска във въздуховодите.После включваш възвратната клапа да върти къпето,изключваш от контакт.Намираш от къде дърпа въздуха(на Г4 под жабката напред към купето и нагоре през едни ерпетчици),навираш там мъркуча пръскаш яко,чакаш 15 мин и включваш да повърти вътре.
- Sashko_Trg
На колегата варианта повече ми харесва, предполагам че като пръска тоя спрей трябва да включа копчети да върти вътре или ... ? Прозорците трябва ли да са отворени ? А най-важното е как се казва тоя спрей и как ще оставя спрея да пръска сам

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Умния вариант според мен , за да не се налага да пръскаш с химикали е , поне 2-3 мин. преди да спреш колата , да спреш климатика , но да оставиш вентилатора да подуха външен въздух и да изсуши "питата" на климатика
.
- Sashko_Trg
И така става, ама по-един път е добре малко тоя спрей да издуха сичката гнилоч от тръбите. Аз като карам, карам на климатик и после направо изгася колата, след това като я запаля и направо духа горещо и след 1 мин. примерно се оправя. Ама самата миризма е много гадна мирише на влага то би трябвало при всички мириса да е един и същ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”