Засилване на Голф 2 ТД,вече ККК24
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Засилване на Голф 2 ТД
и аз много искам да видя клипа 

- daywalker
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: DS
колегата каза,че е 2.0 150 коня.БМВ-то е жълто,много добре изглеждащо.Изглеждаше точен,казах му за темата и го помолих да пусне клипа,който приятеля му снима.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
daywalker написа:peshoxx написа:Поправете ме ,ако греша ,но от 0 до 100 си ги прави за 11 секунди,аз това виждам от записите на клиповете.За този модел си е направо постижение,но не би могъл да мине нормално ТТ без проблеми, по никакъв начин,колкото и да ни се иска.![]()
![]()
Ще ми е интересно колко дава като време на 400м,би трябвало да прави около 17.7 - 18 сек.,ако наистина върви толкова добре.
чак 11-не.Засичане 9.5 - 10.0,но с хронометър отвътре-не е професионално.Дори да 11,с което не мога да се съглася пак е постижение за мен.
Нищо лично колега,но колкото и да гледам и броя по брояча на клипа,все ми излизат около 11сек.
Да,това е постижение,особено,ако знаеш оригиналните данни за модела от производителя.Просто моето 1,8 моно,което вървеше доста много без никакви доработки,не можеше да направи лесно 10 сек.,а правеше 17.5 - 17.7 на 400м. За това ми е интересно колко ли ще даде твоята,но не по г-тек.Интересно ми е дали и след 100-те набира също бързо.

Аз лично с моята с 90 к.с. съм биел Голф 3 ГТИ,но моя приятел с неговата ме разцепваше,а е сток,но читава.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С изрядна 8 клапанова атмосферна гти ,на която да й е наред всичко нямаш никакъв шанс с дизела в това състояние на което си пуснал клипа. Не забравяй ,че и освен двигател скоростите са важни...окачването също е от значение при ускоряване.
- pepi100
- Автомобил:
- Двигател:
Пич имам пасат с 2Е мотор,ако искаш да се пробваме.Нищо лично просто за идеята,ако ти дръпна значи приятеля ти с ТТ-то требва да го запали да изгори 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
...
Последна промяна от stefan4o на Пет 29 юли 2011 21:01, променено общо 1 път.
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Аз изгледах клипа също. Евала за желанието и постигнатия резултат, но за да биеш кола като ТТ се иска още доста работа, която не знам дали този мотор има мегданТ.е. искам да ти намекна, че за да го пребориш е редно да се ориентираш към минимум 110 к.с. ТДИ или 130+ коньово ПД, ако ти позволяват финансите, разбира се
мотора ясно .. ама не мислиш ли че на гонката с ТТ-то нещо старта му куца на Боби ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
...
Последна промяна от stefan4o на Пет 29 юли 2011 21:01, променено общо 1 път.
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
Боби - момчето на което е тва голфче
Аз лично искам много да видя старта с това БМВ за което той каза ..

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
stefan4o написа:Аз изгледах клипа също. Евала за желанието и постигнатия резултат, но за да биеш кола като ТТ се иска още доста работа, която не знам дали този мотор има мегданТ.е. искам да ти намекна, че за да го пребориш е редно да се ориентираш към минимум 110 к.с. ТДИ или 130+ коньово ПД, ако ти позволяват финансите, разбира се
Има повече мегдан, но се иска по-сериозно засилване.
http://www.youtube.com/watch?v=5eTIXiKrKGg 190 коня от тоя двигател не са никак малко

- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
При по добър старт специално с дизел няма никаква фаида да го тормозиш до 4500/5000 об.мин на 1-ва -по добре до 3000 оборота и тогава 2-ра,пробваи да видиш
- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:stefan4o написа:Аз изгледах клипа също. Евала за желанието и постигнатия резултат, но за да биеш кола като ТТ се иска още доста работа, която не знам дали този мотор има мегданТ.е. искам да ти намекна, че за да го пребориш е редно да се ориентираш към минимум 110 к.с. ТДИ или 130+ коньово ПД, ако ти позволяват финансите, разбира се
Има повече мегдан, но се иска по-сериозно засилване.
http://www.youtube.com/watch?v=5eTIXiKrKGg 190 коня от тоя двигател не са никак малко
Мда...казвал съм и преди,че колата на Боби е прилично засилена,не максимално.Въпреки това си върви чудесно,да не забравяме че изхожда от заводските 60коня.Все пак има мегдан да се повишава,както налягането,така и горивото,демек може да тръгне още малко по-добре със заводските турбо и горивна система.
freezone ,предкамерните дизели са значително по-лагави от тди изпълненията,особенно с пром. геометрия,което означава че искат малко повечко обороти.На един такъв предкамерен дизелак,ако на 3000рпм,му включиш втора,задължително го вкарваш в лаг,съответно зачудване и от там загуба на ценно време.С всичко това ти казвам,че теорията ти няма да е ефективна тамън ич

Това по теорията,останалото е достатъчно практика

-
- Автомобил:
- Двигател:
Евала за мераклака колега!Почерпи идей от 1,5 тд исузу мотора на опел като съвет,ако може да видиш нещо полезно разбира се в цялата работа.Бивш обелджия съм и знам,че от пиле мляко изтискват теа хора 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Тука много хора се съмняват как въври тая кола и си пишат само съмненията,толкова ли няма някой от София с някое 2Е да се пробват с тая дизеларка,или на всички им стискат гащите само пред монитора.Май си е точно така 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Читава двойка 1.8 ГТИ PB/EV ще успее да го бие ..айде стига сте разправяли басни,много работа има по такъв предкамерен дизел за да се опъва на такива коли дето разправяте,най-малкото турбото трябва да е друго.
Някъде ако организират драг ще можете да го замерите....да бяхте се обадили на събора там поне драг имаше на воля..
Някъде ако организират драг ще можете да го замерите....да бяхте се обадили на събора там поне драг имаше на воля..