xploda написа:mupk0 написа:...Вторник ми пристига новият филтър,Филтъра, Сифона...
Пазарим от едно и също място май
Най-вероятно....zooportal.bg ?
xploda написа:mupk0 написа:...Вторник ми пристига новият филтър,Филтъра, Сифона...
Пазарим от едно и също място май
mupk0 написа:Вчера видях и за почистване на стъклата от тези магнитни гъби.Има ли смисъл от тях ?
bobidi написа:Водата и стъклата могат да заленясат по ред причини, но недай да слагаш това което ти препоръчва колегата. Това не е начина на подръжка, а също така може да се поспори и за резултата. Храни по малко и си сменяй вода веднъж седмично, с броя и видът риби не би трябвало да имаш проблем с равновесието в аквариума.
Ето ги мойте локви.
bobidi написа:. Медните тръби имат антибактериален ефект принципно, за това и онез отвъд океана ги ползват в къщите си, но не са вълшебни.
joker написа:bobidi написа:. Медните тръби имат антибактериален ефект принципно, за това и онез отвъд океана ги ползват в къщите си, но не са вълшебни.
Аааааа...сакън!!!!Само глупости не пишете,че циганите калайджии ще ви се смеят!!!!!!
emiltd написа:Ако някой е против метода с жицата,то нека обясни на какво основание,но без предположения...конкретно,за да не се окаже,че спорим за нещо,което не разбираме!
emiltd написа:Не е важно кой,кой е...,важното е че си схванал мисълта ми
,щото човека преди теб си помисли че разказвам вицове
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта