Знам, че има поне 100 теми за тази кутия, но мен ме интересува един единствен въпрос.
Защо никой от AUDI форума с А3 1.6SR ск. кития DUU не се оплаква от нея и нито един не е споменал да е скъсъл нитове на такава кутия?
Поздрави!
Mod Edit Vlad777:
MNA написа:Колеги,
Знам, че има поне 100 теми за тази кутия, но мен ме интересува един единствен въпрос.
Защо никой от AUDI форува с А3 1.6SR ск. кития DUU не се оплаква от нея, и нито един не е споменал да е скъсъл нитове на такава кутия?
Поздрави!
hitman0013 написа:MNA написа:Колеги,
Защо никой от AUDI форува с А3 1.6SR ск. кития DUU не се оплаква от нея, и нито един не е споменал да е скъсъл нитове на такава кутия?
Поздрави!
в грешка си, аз познавам един карък дето я смени на втората седмица
hitman0013 написа:Същите са, просто при А3 няма 1.4.От там и по-малкото оплаквания, защото остава само 1.6

radko86 написа:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=74703
Изнамерих тази тема ама маи няма много интерес

toshev написа:.... и 1.6 16V също ме интересува....
Haralampi написа:toshev написа:.... и 1.6 16V също ме интересува....
Във Шкода форума би имал по-голям шанс за меродавен отговор....
Иначе 1.6 16V на Голф4 / Бора не са с DUU, а със ERT.
toshev написа:Всички ли 1.6 16V са с ERT, а не с DUU...

icefire написа:toshev написа:Всички ли 1.6 16V са с ERT, а не с DUU...
На практика отговорът е "да". По принцип има 1.6 16V и с други СК, които започват с D, но са изключително малко, а и вероятността да се внесат в БГ е минимален. Така че, на практика всички са с ERT. Да не говорим, че този мотор е и по-нов. Но все пак не пречи при покупката да погледнеш какво пише в талона
На практика всички 1.6 16V са с ERT.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта