Счупени щипки на кората на шофьорската врата?

Техническа и сервизна информация за Passat
bestlap
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Счупени щипки на кората на шофьорската врата?

Мнениеот bestlap » Сря 13 юли 2011 16:30

Здравейте колеги значи на пассата Б5 на шофьорската ми врата на кората са и счупени щипките и от долу нали има 2 болченца който я държат и покрай тях също е счупена кората и клопа дайте идея как да я направя или с какво да я залепя ?И как трябва в гаража да я стисна със стега или ?Дайте някоя идея ?

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Re: Счупени щипки на кората на шофьорската врата?

Мнениеот drago_tr » Сря 13 юли 2011 16:56

Става само със щипките. 2 лева е парчето нови или от някоя морга както се спазарите. Имаш общо 6 на врата. Не се мъчи да я лепиш самата кора към вратата. Намери си 2-ра употреба. Гледам че си от Мездра....Във Враца мога да ти кажа магазин от къде да си купиш нови щипки а също и кора като посетиш колегата Спас (лета джанта). При него има всичко :да:

andrey_hr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andrey_hr » Чет 14 юли 2011 8:07

Аз преди месец се скъсах да търся тези щипки които са на корите на Б5-цата и ги намерих по 50ст в един магазин в Карлово.

Потребителски аватар
dmcdjveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmcdjveli » Чет 14 юли 2011 10:56

andrey_hr написа:Аз преди месец се скъсах да търся тези щипки които са на корите на Б5-цата и ги намерих по 50ст в един магазин в Карлово.

По принцип при вносителите ги има. Не са много скъпи като са от там. Аз така търсих щипки за задната кора на Б5 седан и се видях в приключение - никъде не намерих същите. Все ми предлагаха подобни, но не и същите и като ги пробвам не стават. Цените, които ми казваха бяха от 0,50лв. до 1,00лв., но нямаха от моя тип. И тогава си казах ще потърся при вносителите пък колкото ще да струват. Отидох и си взех. Цената беше около 0,80лв. но с тази разлика, че са оригинални (в смисъл, че са точните за моя модел). Така, че не Ви пречи да проверите цените при вносителите, пък ако не Ви харесат цените - винаги има алтернатива. :да:

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Чет 14 юли 2011 14:32

Аз пък си купих ментенца по 1.50лв (не си купувайте други освен оригинални)!
Като щракнах първият път кората от 6 се счупиха 2.После ако ви се налага пак да отваряте....познайте колко ще имате здрави.... :Mr Green Fun

bestlap
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bestlap » Пет 15 юли 2011 0:04

Добре де от къде да си купя такива щипки по Враца?Дали веригата Ауто+ предлагат подобни неща

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пет 15 юли 2011 0:19

bestlap написа:Добре де от къде да си купя такива щипки по Враца?Дали веригата Ауто+ предлагат подобни неща

В София Ауто+ предлагат оригинални части. Попитай, твърде верятно е да имат. Аз също съм купувал щипки от Порше БГ, бяха лев и нещо май...не помня точно, но според мен не си заслужава да се купуват ментета

Върни се в “Passat”