ivo_555 написа:Колега, щом не си съгласен с акта, отиди и си напиши възраженията и в КАТ! Иначе не искам да взимам страна в това дали си виновен или не, но просто го приеми като съвет, като видиш зелена светлина, без брояч, и не си видял кога е светнала, т.е., може тя вече да е към края си, премести си крака на спирачката, и дори намали, за да можеш да спреш като светне жълтото, пък ако не светне пак ще си минеш! Иначе оправданието "минах на жълто защото не можах да спра" за мен е доста относително нещо, по принцип за да не можеш да спреш на жълто, значи вече не виждаш светофара, обаче щом си го видял в повечето случай има време да се спре!
Всичко това ми е пределно ясно.

Нито 150лв ме бъркат по някакъв начин нито 8 точки(имам си всичките). Просто в случая с този акт съм обвинен в нещо което не съм направил - преминаване на червено. Там няма камери за да се види категорично, но съм убеден че в момента когато е светнало червено аз вече съм бил минал и заминал

Господа полицайте които междувпрочем се държаха като мутри от '92г ми обясняваха че минаването е позволено само на залено... да ама защо ми пишат лъжи в акта, защо не го съставиха за минаване на жълт светофар като им е все тая, което беше и истината