Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
Re: Oсвежаване GOLF 3 (silver) - Level 1
ZeroCool от каде във варна мога да си намеря като твоите фарове и на каква цена си ги взе?
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
ico_9005 написа:ZeroCool от каде във варна мога да си намеря като твоите фарове и на каква цена си ги взе?
Що не ме пита на лично бе.....не съм го водел тва.
- ZeroCool
- Контакти:
От около 2 месеца съм така 

До момента
- Сменена скоростна кутия - моята има шум в дифенциала, някой ден ще я отворя, за момента реших, че е по-лесно и по бързо да я сменя.
- Сменена дясна полуоска - моята беше крива в следствие на удър...от там и шума в диференциала
- Пълно обслужване на стартера - втулки, бендикс, четки..като нов
- Сменини масла на двигател и кутия
- Смяна на гарнитура клапани - май като сменям маслото винаги я сменям и нея
- Закупено е окачване
- Закупени са 15ки джанти
- Разни други дребни неща, къде квото съм видял, съм сменил, или поправил
- Интериора е изтърбушен
За съжеление за момента нямам почти никакво свободно време
До края на месеца трябва да си стъпи на колелата и се почва с кърпежа....като за набор 92...няма чак толкова много дупки.
От началото на август, се започва на пълни обороти, защото до края на август трябва да е боядисана, цвета също е избран.
Накратко какво съм предвидил като промени по купето, и въобще по визията
махане на лайсните, още от както я купих исках да ги махна но неразполагах с такова време за толкова мащабна дейност.
изглаждане на броните
махане лайсната на номера както и емблемата отзад.....чистачката ще я оставя...щото особенно в зимния период си я ползвам доста, все пак си я карам всеки ден колата.
Имам замисъл за смяна на стопове, но честно казано не харесвам моделите, които се предлагат на пазара, затова ще се опитам да сътворя нещо малко по-различно.
Всичко правя сам.....и общо взето за пръв път....единствено при подготовката за боядисване и самото боядистване ще се намеси професионалист. Надявам се да не търся ново купе после
и също се надявам да иглежда прилично....
От другия месец ще поствам повечко снимки
пожелайте ми успех

До момента
- Сменена скоростна кутия - моята има шум в дифенциала, някой ден ще я отворя, за момента реших, че е по-лесно и по бързо да я сменя.
- Сменена дясна полуоска - моята беше крива в следствие на удър...от там и шума в диференциала
- Пълно обслужване на стартера - втулки, бендикс, четки..като нов

- Сменини масла на двигател и кутия
- Смяна на гарнитура клапани - май като сменям маслото винаги я сменям и нея

- Закупено е окачване
- Закупени са 15ки джанти
- Разни други дребни неща, къде квото съм видял, съм сменил, или поправил

- Интериора е изтърбушен
За съжеление за момента нямам почти никакво свободно време
До края на месеца трябва да си стъпи на колелата и се почва с кърпежа....като за набор 92...няма чак толкова много дупки.
От началото на август, се започва на пълни обороти, защото до края на август трябва да е боядисана, цвета също е избран.
Накратко какво съм предвидил като промени по купето, и въобще по визията
махане на лайсните, още от както я купих исках да ги махна но неразполагах с такова време за толкова мащабна дейност.
изглаждане на броните
махане лайсната на номера както и емблемата отзад.....чистачката ще я оставя...щото особенно в зимния период си я ползвам доста, все пак си я карам всеки ден колата.
Имам замисъл за смяна на стопове, но честно казано не харесвам моделите, които се предлагат на пазара, затова ще се опитам да сътворя нещо малко по-различно.
Всичко правя сам.....и общо взето за пръв път....единствено при подготовката за боядисване и самото боядистване ще се намеси професионалист. Надявам се да не търся ново купе после

и също се надявам да иглежда прилично....
От другия месец ще поствам повечко снимки
пожелайте ми успех

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Раздели се и със задната чистачка, щом искаш да махаш лайсни, да изглаждаш брони или с други думи да я докараш до по-изчистена визия, тая чистачка ще стои като на гола глава един косъм.Аз от 2 години карам без нея и страничните огледала несa от най-големите и пак става да се кара, няма да ти липсва.
Edit:Колата ми е за ежедневно ползване !!

Edit:Колата ми е за ежедневно ползване !!
Последна промяна от Огито Ангелов на Чет 14 юли 2011 9:55, променено общо 2 пъти.
- ZeroCool
- Контакти:
oganizaciq написа:Раздели се и със задната чистачка, щом искаш да махаш лайсни, да изглаждаш брони или с други думи да я докараш до по-изчистена визия, тая чистачка ще стои като на гола глава един косъм.Аз от 2 години карам без нея и страничните огледала не с ами от най-големите и пак става да се кара, няма да ти липсва.
Убеден съм, че ще ми липсва...знам че ще е по-добре визуално да я няма...ама ако карах само събота и неделя да я махна

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Всичко добре си го замислил, но само не можах да разбера, номера 'що ще махаш от задния капак? 

- ZeroCool
- Контакти:
Weezy написа:Всичко добре си го замислил, но само не можах да разбера, номера 'що ще махаш от задния капак?
Номера няма да го махам.....само лайсната над него, заедно с бутона за отваряне на багажника.
- Weezy
- Контакти:
ZeroCool написа:Weezy написа:Всичко добре си го замислил, но само не можах да разбера, номера 'що ще махаш от задния капак?
Номера няма да го махам.....само лайсната над него, заедно с бутона за отваряне на багажника.
Явно аз не съм разбрал нещо. Успех!

- ZeroCool
- Контакти:
И два месеца след като предницата не е докосвала земя.....днес най-накрая я пуснах да си стъпи на колелетата.....и утре пак я дигам имах съмнения лагера на лявото колело се е предал и се оказах прав.

вижда се и една от джантите с който ще карам колата.....по които също има доста работа...и май немога да им избера цвят...така че ще се допитам до вас като му дойде времето.

Със почти докрай развити койлове...си е нисичък

вижда се и една от джантите с който ще карам колата.....по които също има доста работа...и май немога да им избера цвят...така че ще се допитам до вас като му дойде времето.

Със почти докрай развити койлове...си е нисичък

- Weezy
- Контакти:
С джантите, които се виждат на втората снимка в дъното, ли ще я караш ? 

- ZeroCool
- Контакти:
То там има едни които много ще му ходят ама са 5x112 ли колко бяха от bmw
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf Mk3 1992 - In progress...
значи колега единия филм е с тази мания viewtopic.php?f=52&t=52551&start=135 само че май трябва да си е правиш ... не мисля че се продава готово тва ... другия филм е с бухалка не мога да намеря ся клипче да ти дам ... бухалката се слага между гумата и калника и колата се помръдва леко напред или назад и така също се подгъва тоя ръб ама първия вариянт ми се струва най-удачен
има и резервен вариянт ... хамалската с чука
ама може да се деформира калника според мен ...