Има ли камери на КАТ по Александър Малинов?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Има ли камери на КАТ по Александър Малинов?

Мнениеот LILO&STICH » Чет 14 юли 2011 13:25

абе колегата за Александров питаше в тая тема май mhihi

Както и да е.Като се залитате толкова,внимавайте,защото доста често седят с радара на отбивката за цариградксо mhihi
На мен ми се е случвало да ме ковнат на ограничение 50 (много тъпо сложено ,след края на естакадата) с 70,ама се разбрахме.Понякога застават и долу на кръстовището на летището :wink:

Потребителски аватар
vw123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw123 » Чет 14 юли 2011 13:45

За по сигурно съм си намерил един между селки път и там я настъпвам с 160 на 4та да продухам турбото :D , пък на 5та 180, повече не смея все пак е между селски.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 14 юли 2011 14:49

Спускането по Малинов в края му, където вече става Христофор Колумб и Брюксел не е като да караш по празен аутобан, защото точно след един завой се влива потока от коли от Цариградско, а веднага след това започват да се престрояват за качване на Цариградско от другата страна. Та имайте едно наум там, нееднократно съм бил свидетел на екстремни спирания и клаксониране. Понякога има патрул на КАТ с радар веднага след спускането по Колумб към Дружба.

Потребителски аватар
vw123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw123 » Чет 14 юли 2011 15:07

Съгласен съм, на ен лично ми се е случвало, спускайки се с около 70 в най ляа лента един ...... реши да влезе в моето платно без да се огледа и като се има напредвид че го изпреварвах и предницата ми беше до задната му врата, замалко да ме качи на бордюра.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 14 юли 2011 17:48

По моста камерите са охранителни.Там всичките ми колеги си пробват колите и после ми разправят как са вдигнали 160-170 на идване към работа mhihi Те така и зимата на поледицата в мъглата няколко човека от фирмата закъсняха за работа... :banghead: mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 16 юли 2011 21:05

Velko написа:По моста камерите са охранителни.Там всичките ми колеги си пробват колите и после ми разправят как са вдигнали 160-170 на идване към работа mhihi Те така и зимата на поледицата в мъглата няколко човека от фирмата закъсняха за работа... :banghead: mhihi

то това тогава,доказа и за какво са поставени камерите!
Друга случка там е:
Посока летището,"силно" бмв,се беше завъртяло посока центъра,ама в платното за летището :063:
За няма и 2 мин. зад него имаше патрулка на буркани,и го чакаше да се обръща по посока на движението mhihi
И после долу какво го прави,не е истина :screwy

Последно избутана от vw123 на Съб 16 юли 2011 21:05.

Върни се в “Пътеводител”