krismars написа:Здравейте,
С огромно желание си взех първата кола, но просто не е това, което търся. За жалост ще се разделя с нея. Имах проблеми, но те са отстранени. Естествено това означава че похарчих пари, които не мога да си върна, но такъв е живота. Голфа като цяло няма много екстри, но е много приятен за каране. Двигателя е 2.0. Има голям въртящ момент и в ниските имам чувствто, че карам дизел, наистина е много приятно. Всичко, което трябва да и се смени е сменено преди около 200км, защото не можах да си позволя да ги сменя веднага когато я купих, а и всъщност не я карам чак толкова много.
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Бисери от форума
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
No_More написа:Еми колега аз карах фиат крома 87' ,но се оказа много по здрава и хубава от сегашния ми пасат Б4,който само е набеден за "здрава" кола,а всъшност искам да го хвърля в някои язовир.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
.................................................
Svetlioman писа:
и аз слагам масло на 50литра нафта около 200-300грама , имах една туба останала от предищната кола 10 на 40 ацеделко масло,да наистина пуши малко, но трябва яко да я вкарам в обороти иначе намирам наистина разлика,в шуменето и работенето на мотора с една идеика е маи малко по тих ,а някаде из форумите четох ,при смяна на горивния филтър било хубаво да с енапълни със спирачна течност,било почиствало горивната система(дюзите)
Svetlioman писа:
и аз слагам масло на 50литра нафта около 200-300грама , имах една туба останала от предищната кола 10 на 40 ацеделко масло,да наистина пуши малко, но трябва яко да я вкарам в обороти иначе намирам наистина разлика,в шуменето и работенето на мотора с една идеика е маи малко по тих ,а някаде из форумите четох ,при смяна на горивния филтър било хубаво да с енапълни със спирачна течност,било почиствало горивната система(дюзите)
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
zzzzzzz написа:А с тия руски изобретения да правиш бензин от вода и спирт мноо внимавай да не ти останат веждите по казана

- burn0ut
- Автомобил:
- Двигател:
zzzzzzz написа:Бааах тяхната мама да има ръждясат колите на Нова година, да им запекат цилиндрите, да немоат си обезвъздушат спирачките, по 5 гуми едновременно да пукат, болтовете да не моат си развъртят деба и мошенници мизерни деба. Искам само да ми обяснят как променяш конструкцията на колата точно като си правиш вратите да се отварят нагоре, надоле, как си искаш!

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
agent_kowalski написа:тука съм защото все още се таркалят коли на vw произведени преди 2000 години,които стават за нещо повече

- burn0ut
- Автомобил:
- Двигател:
Bandit написа:Вчера колата бе издадена собственикът остана много доволен.Колата се запали и подкара на собствен ход.
Собственикът е доволен ... колата явно не е

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
От тази тема: viewtopic.php?f=15&t=277280
Пак от там
brabus
"Страшно искрено и лично отидох и купих патрон на Abloy и темата е дотук.
Ще кажете - ама това е офф топик!
Да, така е. Но офф топик в автофорум.
Тук не е подфорум "Гинеколог-любител"!"
vaskoto1 написа:
Пак от там

brabus
"Страшно искрено и лично отидох и купих патрон на Abloy и темата е дотук.
Ще кажете - ама това е офф топик!
Да, така е. Но офф топик в автофорум.
Тук не е подфорум "Гинеколог-любител"!"
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
airjohn написа:Зазимяваниту на кулътъ съ прай сос пукривки и нъйлони.

Dead man написа:
Колега, пия доста на чужд гръб....![]()
![]()
...
после що не излизали сметките по локалните срещи

- mitrex
- Автомобил:
- Двигател:
Продавам GTI вежди и скоросна котиа
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
споменете че се обаждате от форума на фолцваген

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Shanovec написа:честно казано аз заради звукът повече искам да го направя. да чуя как "пее"
Ще сложи крайно гърне с по-голямо фИ. Иде реч за 1.4 АЕХ мотор, гледайки гаража на колегата

Ако предположим, че по-сериозните и пеещи агрегати с повече от 4 цилиндъра "пеят" като Л.Павароти, то този мотор ще извади глас като на детска група Бон-Бон

Пешо и Коце били склерозни и спорели кой бил по склерозен.Пешо-ти си по скелрозех Коце-не ти си и така ти си не ти си...накрая Пешо добре бе аре тогава да видиме ходи до магазина и ми купи една котия Цигари да видиме.и така коце тръгнал кум магазина и си повтарал цигари цигари цигари.. обаче минал един камйон близко до него и тоя а да ти е*а майката и продължил бизквити бизквити бизквити ... отива копува бизквити връща се и Пешо а да те е*а у склерознико я ти казах да ми купиш вафли ти ми носиш бизквити
Добре бе.. тия хора не се ли замислят какво казват КУТИЯ или КОТИЯ... Бизквити... ?!?!
Баси... трябва да направят браузерите, които проверяват за правопис ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”