Който е тръгнал да сменя:да си подготви-КЛЮЧ,звездогаечен 16(гайката в моста),ключ 17-звездогаечен и лула,чирак-клещи(за стржена на амортисьора).Всички чашки и панички(освен ако колата е под 10 години!),шок-тампони и прашници,може и нови болтове за връзката към моста(взех М10х60-КЪСИ СА,поне М10х70+самозаконтряща гайка,ситна резба,няколко левчета..).
Ако не се отпусне добре задния мост-не излиза стойката!Подпирате на праговете(триножници,може с трупчета) и чрез "крокодил" и трупче контролирате пропадането на моста,не позволявайте да провисва прекомерно надолу(колкотрябва-толкова).
Отгоре всъщност трябва да се развият 2 гайки(на защитната "паричка" и на горния тампон).
Използвах случая да "наклепам" калника отвътре (Боди,смес от някакви бои...абе каквото ми попадна из мазето).
Не съм пробвал на практика още,но дори при натискане на задницата...това не е "моята кола"
Тъй като съмненията ми се оказаха повече от истина,продължението следва:предните долу...до ламарина.
Снимки така и не направих,ама мисля да разказвам "цветно".
Ей така, стигнах 200 пари.
И все пак-задните пружини са под натяг,не е кой знае колко,може и без скоби да стане демонтаж-монтажа,позволява да се завие гайката при някакъв натиск с ръка(стокови пружини-Венто,доколкото разгадах 1каф.+2жълти точки).