Здравейте нов съм в тази работа затова реших да попитам: решил съм си да си взема кутия, говорители и усилватели за вкъщи вече си намерих кутия и говорители но проблема е какъв усилвател да си взема
Ето го говорителя мисля да си взема два такива: http://www.aval-bg.com/car-audio/alpine ... -sws-1243d
Ако може да ми кажете колко канален трябва да е усилвателя като се има напредвид че говорителя има 4 намотки и Impedance: 4+4 Ohm
Благодаря предварително!

Усилвател
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Усилвател
От какъв зор ти е автомобилен субуфер у вас? В аудио оказионите е пълно с прилични субчета и то активни на добри цени. Субуфер се ползва за гледане на филми или за 2.1 системи за музика но при тях резултата в повечето случаи е посредствен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля че автора има на предвид да използва домашен усилвател + тези баси.
Услватела трябва да е задължително 2 или 1 канала с следните параметри.
2х300вата на 8ома или на 2ома
1х600вата на 4 или на 1ом
Усилватели с такива параметри са само професионалните (дискотечни). Ако решиш да е купуваш такъв нов, аз продавам всичко на Биема. Мога да ти предложа чисто нови на добри цени! Те имат стерео услватели ако искаш да са на отделни канали, имат и моно блокове.

Услватела трябва да е задължително 2 или 1 канала с следните параметри.
2х300вата на 8ома или на 2ома
1х600вата на 4 или на 1ом
Усилватели с такива параметри са само професионалните (дискотечни). Ако решиш да е купуваш такъв нов, аз продавам всичко на Биема. Мога да ти предложа чисто нови на добри цени! Те имат стерео услватели ако искаш да са на отделни канали, имат и моно блокове.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами аз видях тези говорители от Бързи и Яростни и ми харесаха и ми трябва сега само един усилвател за кола видях клипчета и говорителите свирят чудесно, а за усилвателя дали този ще може да захранва и двата говорителя http://www.aval-bg.com/car-audio/alpine ... e-pmx-t320 мисля да си взема и един акомулатор имам и СД и ще е стане супер
-
- Автомобил:
- Двигател:
1. Този услвател е 150вата, говоритлеи общо 600, според теб ще стане ли? Казах ти какъв е варянта само и единствено това!!! Изобщо не си мисли за авто услватели и акумулатори. С тези 600 вата и акумулатор 62амепра ще слушаш едно 5-10мин и край!
2. За какво ти е ЦД??? Комп нямаш ли?
3. Само бас ли ще слушаш?
2. За какво ти е ЦД??? Комп нямаш ли?
3. Само бас ли ще слушаш?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами тогава този усилвател ще свърши работа защото и други слагат такъв http://cgi.ebay.com/Alpine-MRV-1507-Old ... 2a12055518 а пък и аз имам акомулатор Bosch 225Ah
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще свърши.
И 1000А да слоижиш колко време мислиш че ще слушаш? То само акумулатора надхвърля цената на дискотечен услвател който би ти свършил работа.
Каква ти е целта???
И 1000А да слоижиш колко време мислиш че ще слушаш? То само акумулатора надхвърля цената на дискотечен услвател който би ти свършил работа.
Каква ти е целта???
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”