Как да свържа бутон за халогени?
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Как да свържа бутон за халогени?
Имам от известно време халогени и ми се искаше да ги сложа като взема ключ за фарове с опция халогени, но не се очертава в скоро време да имам пари да си взема, така че ме интересува как мога да си направя халогените да се включват вместо стопа за мъгла? И трябва ли да слагам някакво реле и какво? Колата е Г3.
- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да свържа бутон за халогени?
Колега аз на моята съм я направил с отделен ключ да се пуска .С едно реле съм го направил и предпазителят е от захранващата верига на акумулатора .Не мисля че е много удачно да е заедно халогена да е със задните светлините за мъгла , понеже се жаблуждават другите участници в движението .Ако искаш повече инфо на лс .Поздрави
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Включването на предни и задни светлини за мъгла е съвсем отделно. И при Мк2 и при Мк3 е така...
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Абе един колега беше писал в темата си че го е направил със степента на врътката за стоп за мъгла да му се пускат халогените, което ме устройва понеже не ми работи стопа за мъгла(което все още не мога да разбера защо е така...) но не ми е проблем и с отделен бутон да го направя само някой да ми каже до къде треа да пусна кабел и реле трябва ли да слагам на самата бушониера... Имам си кабелите за в коша оригинални от 3-ка.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Провери дали на 10-то място на бушонерата има нещо на колите без халогени трябва да има мостче.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”