имам много гаден проблем. голфа е 3ка 2000 бензин гти 2е мотор; на ниски ми трепери ту нагоре ту надолу . от 0700 до кум 1800 оборота и то постоянно. даже като задуржа на 2000 оборота нещо става и и падат оборотите до 1000 и си се дигат така сами(представете как се кара на 1ва в градски условия).
смених кабели, свещи, капачка, палец- всички са беру. смених и ламбда сондата бош-от елит кар е зех смених компа, смених и стъпковия мотор и подяволите пак го праи. тия части ги смених всички снощи и до сега резултат няма. а и на диагностика ходих няма грешки. някво предложение, защото много съм се ядосал.
голф3 мени обороти
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: голф3 мени обороти
Моята имаше същите симптоми и се оказа дебитомер. Моторът ти е 2Е нали?
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Като цяло съвет не само към теб,защото има много подобни теми колата не върви и смених 10 неща и пак не върви.Ако искате да си спестите някой лев ,отидете при някой който разбира и сменте само едно нещо,което реално прави проблема.
кум колегата. твоята кола е имала същите симптоми. като смени дебитомера оправи ли се
elnineo написа:кум колегата. твоята кола е имала същите симптоми. като смени дебитомера оправи ли се
моторът е 2Е
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Да, колата се оправи, също смених и температурен датчик. Дебитомера е скъпа част, затова преди да купиш нов, ако можеш пробвай с някой друг от кола, която няма проблеми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”