...колега провери за главата кави пари и искат разоборудвана и драскаи на ЛС...

Поздрави

Sharky GTI написа:...метална гарнитура по размер сичко точно намерена,остава само коляновия вал да видя каде да го пращам за шлайфане,никой ли незнае в София каде пипат грамотно.Утре или другиден Ицо трябва да ми е доставил частите за мотора и в събота мисля да ми олекне предницата и да се почва че тоя месец е малак,а март го дават с подходящи темперетъри за разработване
Sharky GTI написа:...в момента се работи по колата която същевременно и всеки ден се ползва като ежедневка.Преди няколко месеца извън града при изпреварване на 2 тира в ляв завой се натресох в ударено куче лежащо в лявата лента...невървеж,как можа да ми се падне пък точно в завоя когато нямам видимост и точно докато изпреварвах тировете...отляво мантинелата,а отдясно камионите та нямах избор.Предната подгъна и потроши само отдолу ножа и малко от дифузйора в средата под регистрационния номер,като минах през песа колата направо се повдигна все едно мина през легнал полицаи,но задната броня посрещна отвътре и назад избущи всичко...а ми беше оригинална Rieger броня 700лв ми е само тя от целия пакет.Та сега се възстановява визията на колата като ще има малко подобрения и промени и в оптичния пакет.Задна броня вече имам нова същата ще си е,обух го преди месец с 4 нови летни гуми 205/50/15 и джантите ще бъдат и те изцяло освежени и с нова визия
.По мотора новата глава е готова но не съм я монтирал все още,смукателния колектор и той е готов.Долнището е събрано и разработвам вече около 3000км лека полека.От 15ти другия месец съм 3 седмици отпуска та съм нарочил 1 седмица само на него да отделя и тогава всичко ще е готово надявам се и купето и мотора да са вече с stage 3
.
...не обичам да бързам когато правя нещо което ми доставя такова удоволствие,а и работя по колата ми помежду другото когато остане време...а за тея неща винаги не остава и все не стига времето за съжаление.Поздрави на всички колеги и се радвам че има интерес по темата,ще пища и кача снимки от финалния етап като доиде време и за крайния резуктат,но засега толкова нека да не бързаме с приказките и писането.
Поздрави![]()
Дани
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта