Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.
Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.
Наскоро взех една Джета 88г 1.6ТД и ми прави един номер с температурата на таблото. По принцип стои на средата, но по някога пада на нулата (изключва се)и по някое време пак заработва. Смених датчика за температурата който е на маркуча с нов от 8лв. но пак започна да го прави. В таблото ли е проблема, в датчика ли, в буксата и кабелите ли...? Другото което ме дразни са дръжките на вратите. Много трудно се отварят. Да ги сменям ли с нови или се регулира нещо или си е така. По принцип гледам че са сменяни.
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.
дръжки най-добре от морги,ако намриш оригинална,тия по магазините карат по няколко месеца.за температурата свали таблото и виж какво става отзад,ако не мултицета и мериш наред кабелите.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.
И аз имам един Пасат Б2, докато загрее стрелката се вдига до средата и по някое време пада до нулата. По някое време се вдига отново.
Така е от много години, не съм пипал или сменял нищо.
За дръжките - езичето няма достатъчен ход, за да натисне пластината и да отвори. Направи тази операция и ще се родиш:
viewtopic.php?f=11&t=123154&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8

Така е от много години, не съм пипал или сменял нищо.За дръжките - езичето няма достатъчен ход, за да натисне пластината и да отвори. Направи тази операция и ще се родиш:
viewtopic.php?f=11&t=123154&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”