Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
иванчо
Автомобил:
Двигател:

Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.

Мнениеот иванчо » Нед 17 юли 2011 16:15

Наскоро взех една Джета 88г 1.6ТД и ми прави един номер с температурата на таблото. По принцип стои на средата, но по някога пада на нулата (изключва се)и по някое време пак заработва. Смених датчика за температурата който е на маркуча с нов от 8лв. но пак започна да го прави. В таблото ли е проблема, в датчика ли, в буксата и кабелите ли...? Другото което ме дразни са дръжките на вратите. Много трудно се отварят. Да ги сменям ли с нови или се регулира нещо или си е така. По принцип гледам че са сменяни.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Re: Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.

Мнениеот agent_kowalski » Нед 17 юли 2011 16:58

дръжки най-добре от морги,ако намриш оригинална,тия по магазините карат по няколко месеца.за температурата свали таблото и виж какво става отзад,ако не мултицета и мериш наред кабелите.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Да ви въпросирам относно температурата на джета 88г.

Мнениеот Ljubon » Нед 17 юли 2011 17:12

И аз имам един Пасат Б2, докато загрее стрелката се вдига до средата и по някое време пада до нулата. По някое време се вдига отново. :screwy Така е от много години, не съм пипал или сменял нищо.
За дръжките - езичето няма достатъчен ход, за да натисне пластината и да отвори. Направи тази операция и ще се родиш:
viewtopic.php?f=11&t=123154&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8
:beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”