Още с първото изречение желая да помоля всеки, който има намерение да напише коментар от сорта на "ползвай търсачката", да не прибавя нов пост към брояча си. Търсачка съм използвал достатъчно много и отговорите, които може да ми даде съм ги намерил. От всичко изчетено съм решил, че ще е пълен инжекцион. Тук дискусии няма да има. Вярно, че ще струва повече, но потенциалните проблеми са по-малко и не се завишава разхода с повече от 10%, ако изобщо се завиши.
Сега по темата. Търся сервиз в София, който да е с добра репутация конкретно при монтирането на газ. Прегледах всякакви теми и навсякъде откривам противоречиви коментари, макар и на места да преобладават положителните или отрицателните. Ако може новорегистрирани "доволни клиенти" да не ми пишат. Доста такива има в другите теми. Смешно е

Другият ми въпрос е относно марката. Някакви препоръки? Водещ елемент е качеството, а не цената. Прегледах не малко сайтове и разликите в цените не са сериозни, което ме навежда на мисълта, че няма чак такова значение, но съм длъжен да попитам.
И още нещо. Колата е Голф 3 1,6 101кс 97г.
Карал съм я съвсем малко на бензин, но останах доволен как върви. Извънградско гори 6,5-7,5, а градско зависи от населеното място, но определено ме удовлетворява. Подчертавам, че я вземам основно за градски каране. Има и по-икономични автомобили, но пък не искам да пълзя. Ще мога да разполагам с нея след 2 седмици и газ ще слагам веднага газ. Всъщност я вземам точно заради това

Благодаря на всички, които ми отговорят.