ГНП- гарнитура на разпределителя

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
kenykirilov
Автомобил:
Двигател:

ГНП- гарнитура на разпределителя

Мнениеот kenykirilov » Пон 27 юни 2011 11:06

Имам теч от гарнитурата на разпределителя, колеги. Случайно някой да знае човек който се занимава с гнп-та в пернишката околия ? Че си представям в Бош каква цена ще ми кажат за ремонт... ? Ако не сте видяли колата е афн голф 3 . Пишете ако знаете нещо по въпроса !

MITAKA_STZ
Автомобил:
Двигател:

Re: ГНП- гарнитура на разпределителя

Мнениеот MITAKA_STZ » Пон 27 юни 2011 11:53

Здр.колега.Помпата ти е за ремонт при помпаджия със стенд.За да смениш уплътнението ти разглобяваш (цепиш)помпата и при събирането не можешда я зацепиш правилно.Приготви си около 80 до 150лв за помпаджията и ако отидеш в сервиз ще достигнеш до 220-250лв с ремонта.Дано е по малко че с тоя биодизел така става.За цените в Ст.Загора ти говоря,а за София и Перник незнам. scare

didopoli
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didopoli » Пон 27 юни 2011 12:43

MITAKA_STZ написа:Здр.колега.Помпата ти е за ремонт при помпаджия със стенд.За да смениш уплътнението ти разглобяваш (цепиш)помпата и при събирането не можешда я зацепиш правилно.Приготви си около 80 до 150лв за помпаджията и ако отидеш в сервиз ще достигнеш до 220-250лв с ремонта.Дано е по малко че с тоя биодизел така става.За цените в Ст.Загора ти говоря,а за София и Перник незнам. scare

Стига го шашка човека не е чак толкова сложно.Имаше скоро тема във форума ,беше копнат линк от друг сайт,как се прави без да се сваля помпата.Ао ще сменя само "О" пръстена.....!

Ето и видеото копирано е от друга тема от форума.
http://www.youtube.com/watch?v=5nwyTmKVf0I&NR=1

Успех!

Потребителски аватар
samo ra4na na zavoite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samo ra4na na zavoite » Вто 28 юни 2011 20:05

kenykirilov написа:Имам теч от гарнитурата на разпределителя, колеги. Случайно някой да знае човек който се занимава с гнп-та в пернишката околия ? Че си представям в Бош каква цена ще ми кажат за ремонт... ? Ако не сте видяли колата е афн голф 3 . Пишете ако знаете нещо по въпроса !

Не се притеснявай колега,избери си внимателно майстора помпаджия и срещу стотина лева (може и по малко) си готов.

П.П ааа забравих да кажа.
Аз имах същия проблем с теча на гнп-то след като започнах редовно около 2 месечно зареждане на нафта от бензиностанция INTRSPEED на ул.Житница след италянеца посока красно село.Не знам какво сипват ,ама помпата си беше наред и изведнъж ,протече като лейка.

Потребителски аватар
nikgk_72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikgk_72 » Вто 19 юли 2011 21:01

Колега в с.Стефаново има майстор помпаджия. Ползвал съм го и съм много доволен. Има и компютри и може да ти прави настройки и на новите коли. Плаща се, но си струва. Но има доста навалица, трябва да си уговориш с него кога да му откараш колата или само помпата.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 19 юли 2011 21:04

В Перник в кв.Изток работи така наречения бог на дизелите "Кюстендилеца" ;)
Работи около ресторант Елдорадо и няма по-добър от него :да:
Не взима много скъпо :)

Поздрави

Потребителски аватар
nikgk_72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikgk_72 » Вто 19 юли 2011 22:14

MaRtiNsKi колега явно те бие пачката. Гошо Кюстендилеца е майстор, но това, че не взема скъпо... извинявай, но не е вярно. Не взема скъпо направо месо къса. А че е добър не го оспорвам.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 20 юли 2011 21:18

Еми ако не си му бил симпатичен mhihi

Шегувам се :)

С едно приятелче ходихме,човека оправи едно меганче 1.9 dTI и момчето остана доволен :)
Прегледа помпата,настрои я и сега е като нова ;)

Потребителски аватар
kenykirilov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kenykirilov » Пет 29 юли 2011 19:49

ok колеги мерси много за откликването ви :) по случайност се озовах в Благоевград лятото и там направихме връзката с ДИЗЕЛПОМП след базата на лукойл се намира и е малко зад Бош сервиз( който е на Е79 ! Ако някой има проблеми и е близо до Благоевград препоръчвам ви да потърсите бай Иван или Коцката. Те са истината!

Върни се в “Дизелови агрегати”