двигателя тук е г40 ако някои се интересува бих могъл да дам още инфо...
Изродски БГ Тунинг!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изродски БГ Тунинг!!!
Захванахме се с едни приятели да правиме изродски тунинг....Трабанта ве4е е готов....сега е наред жигулата.....ако имате още идей които да ни дадете ще ви бъда много благодарен...Готвиме ги за божурище тази пролет....
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Браво евалата мноо як "ка6он" той сигурно е по малкото брат4е на американския звер Viper
Имам един въпрос колко hp мислите да правите трабанта ако 6те е само с двигателя G 40 горе долу ми е ясно а други performanci 6те имали ?Ае и успех на4и и със баба жигула?
И да ми запази6 място да се пусна с трабантлето 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Самоуки сме....отворихме сервизче с моите приятели за тунинг тук в Люлин,занимаваме се автотеникиджийски и бояджийски щуротий,щото от тунинг пари НЯМА!!!Малко се занимаваме и с двигатели,но малко.Мога да постна още снимки..правиме и една 5ца и моя голф, за сега е това.И сирокото и голфа БЯХА мой,но ги продадох на нещастници...дизелчето го счупиха от ръ4ки,а сирокото го има снимано в нощен труд размазано....който не може да КАРА ДА НЕ КАРАNovobranecGT Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 10:32 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Изродиииииии, дълбок преклон
Трабанта е супер, а жигулата ще стане нещо, което го няма в BG, уникално!
П.П. Я сподели, самоуки тунери ли сте, или има и маниаци на ДВГ?

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Out_Law написа:
ТОВА ТВОЕ ДЕЛО ЛИ Е???
е да знаеш че не е между живите вече...
един познат изрод го купи и наскоро и му еба майката за по-малко от месец минал е през двойна мантинела
една джанта е шчупена... абе зле е работата между другото двигателя е добре
а да и май го продава за 700-800лв значи броня решетка капак (може да се оправят) ляв калник не става за нищо...
и не се знае вътре какво е странното е че радиатора е здрав
окачването е зле обаче ама не знам подробности
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе Драго,Ерик познат ли ти е?Божжжееее,знаех си че на аматъори такива коли не се продават и изрично му казах малко да му посвикне и после да го ръчка...ама кой те слуша..голям е некадърник...адски ме е яд за колата,ам то при вас не е лесно..идваха някакви специалисти абееее......фиат Уно Турбо пък я подкарваха абе сложно...а за широкото шасти знаеш ли как се намират???НИКАК...задните два тампона на моста са му 180лв....Ако някои иска да си купи джантите мога да му дам телефона на ерик Те са Азеф Спорт и тежат колкото ена 13ска с гума 145ТОВА ТВОЕ ДЕЛО ЛИ Е???
е да знаеш че не е между живите вече...
един познат изрод го купи и наскоро и му еба майката за по-малко от месец минал е през двойна мантинела
една джанта е шчупена... абе зле е работата между другото двигателя е добре
а да и май го продава за 700-800лв значи броня решетка капак (може да се оправят) ляв калник не става за нищо...
и не се знае вътре какво е странното е че радиатора е здрав
окачването е зле обаче ама не знам подробности

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”