Добре де, четох, четох и не ми стана ясно, при положение, че за моята кола дават 62Ah, а на мен ми изпадна акумулатор 95Ah, който е пробвано и се събира на мястото в моя голф, проблем ли ще е, че пусковия му ток е доста по-голям от този на 62Ah?!
Алтернатора е 120А, така че би трябвало да го храни добре....
Да попитам за акумулатор
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Да попитам за акумулатор
yoan4o написа:проблем ли ще е, че пусковия му ток е доста по-голям от този на 62Ah?!
Това е максималният пусков ток, който може постигне акумулатора. Тока който в действиртелност протича зависи от това каква консумация има стартера.
- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
yoan4o написа:Добре де, четох, четох и не ми стана ясно, при положение, че за моята кола дават 62Ah, а на мен ми изпадна акумулатор 95Ah, който е пробвано и се събира на мястото в моя голф, проблем ли ще е, че пусковия му ток е доста по-голям от този на 62Ah?!
Алтернатора е 120А, така че би трябвало да го храни добре....
Не няма да е проблем поне до колкото аз съм чувал.. а за алтернатора ако ти пише на него че е толкова няма да има проблем,те са 3 варианта 70А,90А,120А моя е 70А със същия мото съм само че на ибиза 1.8 и съм с 62ах 510an Iskra вече 2-ри месец и няма ядове
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Като купувах колата ми сложиха нов словенски Starter 45 Ah....изкара 6 г!Колко ще ти изкара акумулатора зависи от техническото състояние на колата ти....ако имаш лоши изолации,ако пали трудно и въртиш дълго...и акумулатор на Т-72 да сложиш пак няма да те изкара много...
- slavi13
- Автомобил:
- Двигател:
карах троиката дизел, 8 години с монбат, 70ah. без никакви проблеми, но ако имаш кинти ти препоръчвам varta, silver. 64ah, за твоят мотор.
- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
Аз днес сложих нов "Монбат" 62ah за 107лв на 2.0 гти .Закупих го от http://www.akumulatori.bg/1/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE и съм супер доволен от обслужването и цената .Преди покупката разгледах сайта им и се обадих за допълнителна информация,нямаха марката която желаех в момента(Искра) но ми препоръчаха "Монбат" на същите пари и Ah . При огледа на място момчетата замериха стария ,замериха зареждането още няк"ви други работи ,замериха новия ,замериха пак зареждането при всички условия на работа (пуснати светлини и др.).Пак попитах в магазина за цената и казаха 110лв. платих си като не обърнах внимание за 3те лв разлика а и така или иначе не помнех вече цената казана ми по телефона , но докато монтираха новия и замерваха пак, дойдоха и ми върнаха 3лв ресто с репликата - вие господине вече сте се договорили с нас за цена 107лв ето ви гаранционната карта и рестото
. Имат различни промоции в момента и за софиянци е на лесно място, а и имат място пред магазина за ремонт
. Имат различни промоции в момента и за софиянци е на лесно място, а и имат място пред магазина за ремонт- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
То официалния представител за София на Монбат е Фирма Тристан02, които имат магазини в Люлин и Младост. Там по презумпция цените би трябвало да са най-ниски, но винаги е добре да се проверява и в други магазини.
- passat19911800
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм доволен от FIAM - италиански изкара 8 години 65АН, сега съм със Екстрийм на Старт от 2010г. - 70АН - за 140лв.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”