Кабели за диагностика!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кабели за диагностика!
Здравейте искам да попитам ако тръгна да копувам кабели за диагностика на автомобила си,как да разбера кой кабел ще стане за моят,как да разбера какво да търся? Колата ми е VW Polo GTI 98-ма!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кабели за диагностика!
Търси за VAG KKL кабел.
Ето един дет ще стане, като в ebay има и по-евтини ако ти се занимава.
Ето един дет ще стане, като в ebay има и по-евтини ако ти се занимава.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Този е стара версия.Търси актуална 10.6 , малко повече пари е ама е по-добра.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gecatawe написа:Този е стара версия.Търси актуална 10.6 , малко повече пари е ама е по-добра.
То за старите коли няма значение! Разлиакта е че новия ще му поддържа по нови модели! Ама ако си иска само за неговото и годините около него ... дори 311 ще му свърши работа! Офертата за 409 е добра!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички,туко що си поръчах от ebay 409.1 за $10
Дано да ми върши работа!
А да попитам,с него ще мога ли да чистя грешки? Впрочем какво по точно ще мога да правя с този кабел? Може да ми кажете нещо дето го няма в описанието!!!

А да попитам,с него ще мога ли да чистя грешки? Впрочем какво по точно ще мога да правя с този кабел? Може да ми кажете нещо дето го няма в описанието!!!

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Примерно може да си го закачиш между два стола и да си простираш на него 

Последна промяна от Bobi_S13 на Пет 29 апр 2011 22:26, променено общо 1 път.
Причина: вървиш по тънак лед!
Причина: вървиш по тънак лед!
-
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Примерно може да си го закачиш между два стола и да си простираш на него
Страхотна идея,благодаря!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
georgi86 написа:Благодаря на всички,туко що си поръчах от ebay 409.1 за $10Дано да ми върши работа!
Ще можеш и грешки да чистиш, и да наблюдаваш живи данни и да адаптираш модули и т.н.!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Koksan написа:georgi86 написа:Благодаря на всички,туко що си поръчах от ebay 409.1 за $10Дано да ми върши работа!
Ще можеш и грешки да чистиш, и да наблюдаваш живи данни и да адаптираш модули и т.н.!
Ето това хубав отговор,благодаря ти колега! Значи кабелчето ще ми върши перфектна работа.
Искам да попитам още нещо...ще мога ли да ползвам кабела и с някоя друга програма,или ще работи само с програмата която идва с него?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моля ви отговорете ми!!
"Искам да попитам още нещо...ще мога ли да ползвам кабела и с някоя друга програма,или ще работи само с програмата която идва с него?"
П.П. Ако си изтегля от интернет v311.2 ще мога ли да ползвам същият кабел,който купих с v409.1? И каква е разликата между v311.2 и v409.1?
"Искам да попитам още нещо...ще мога ли да ползвам кабела и с някоя друга програма,или ще работи само с програмата която идва с него?"
П.П. Ако си изтегля от интернет v311.2 ще мога ли да ползвам същият кабел,който купих с v409.1? И каква е разликата между v311.2 и v409.1?
Може, няма проблем.
П.П. Със същия този кабел може да диагностицираш и ФИАТ/Ланча/АлфаРомео с FIATEcuScan
П.П. Със същия този кабел може да диагностицираш и ФИАТ/Ланча/АлфаРомео с FIATEcuScan

Като го поръчаш от там където са ти посочили, ще получиш освен кабел и ръководство за работа и диск с драйвери и програми за колите за които става.
- veekoo
- Автомобил:
- Двигател:
Внимавай с диагностиката щом не си запознат с програмата защото може и да си развалиш колата.И аз "пипах" много и после страдах 

veekoo написа:Внимавай с диагностиката щом не си запознат с програмата защото може и да си развалиш колата.И аз "пипах" много и после страдах
Би ли обяснил?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”