PK0424AX написа:Майстора ми кажа да си Намеря Кола с 1.9 ТДИ ПД 131 коня или 150 коня + ЧИП и забравям за скуката! Така и мисля да направя ! Сега чакам да излезне некоя Печка и й слагам Един ЧИП и излитам
judasss написа:Мисля че АРЛ с чип , ще е доста по бавен от това което се вижда на снимката![]()
Аз лично бих я взел , ама ти си знаеш
stefan4o написа:PK0424AX написа:Майстора ми кажа да си Намеря Кола с 1.9 ТДИ ПД 131 коня или 150 коня + ЧИП и забравям за скуката! Така и мисля да направя ! Сега чакам да излезне некоя Печка и й слагам Един ЧИП и излитам
При положение, че във форума има около 535 теми за чипове за печки и мощности да искаш акъл от "майстори"Ако беше прочел поне 10% от тях вече щеше да си наясно какво да търсиш и гледаш
Най-добре е човек да си набележи няколко кода двигатели и при оглед да избере най-запазената като цяло кола. Не да кажеш искам 150 коня дизел и да вземеш някой дроб съдран от каране, а да изпуснеш някоя хубава 130 коньова. И обратният случай е възможен също. Човек, за да е доволен от покупката на кола:
1. Трябва да знае какво иска от нея - разход, вървеж.
2. Трябва да си направи добре сметката с парите за първоначална инвестиция (закупуване) и цени на обслужване, консумативи, такси - ГО, данък и т.н.
3. Да си отваря очите на 4 като я оглежда
4. И не на последно място - КЪСМЕТ, ама огромна доза
Форумът е едно много добро място, където може да се види всяка една от тези точки, която липсва, когато някой вече си е купил кола на марката. И се започва едно плюене, недоволство, това скъпо, онова скъпо, ама тя не горяла 5/100 в града и т.н.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: JMJ и 52 госта