Мнения за AUDI A3 TDI 185 коня ?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
PK0424AX
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за AUDI A3 TDI 185 коня ?

Мнениеот PK0424AX » Чет 21 юли 2011 23:12

Майстора ми кажа да си Намеря Кола с 1.9 ТДИ ПД 131 коня или 150 коня + ЧИП и забравям за скуката :lol: ! Така и мисля да направя ! Сега чакам да излезне некоя Печка и й слагам Един ЧИП и излитам :twisted:

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Пет 22 юли 2011 8:32

Мисля че АРЛ с чип , ще е доста по бавен от това което се вижда на снимката :lol:

Аз лично бих я взел , ама ти си знаеш :lol:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 22 юли 2011 8:35

PK0424AX написа:Майстора ми кажа да си Намеря Кола с 1.9 ТДИ ПД 131 коня или 150 коня + ЧИП и забравям за скуката :lol: ! Така и мисля да направя ! Сега чакам да излезне некоя Печка и й слагам Един ЧИП и излитам :twisted:

При положение, че във форума има около 535 теми за чипове за печки и мощности да искаш акъл от "майстори" :screwy Ако беше прочел поне 10% от тях вече щеше да си наясно какво да търсиш и гледаш :beer Най-добре е човек да си набележи няколко кода двигатели и при оглед да избере най-запазената като цяло кола. Не да кажеш искам 150 коня дизел и да вземеш някой дроб съдран от каране, а да изпуснеш някоя хубава 130 коньова. И обратният случай е възможен също. Човек, за да е доволен от покупката на кола:
1. Трябва да знае какво иска от нея - разход, вървеж.
2. Трябва да си направи добре сметката с парите за първоначална инвестиция (закупуване) и цени на обслужване, консумативи, такси - ГО, данък и т.н.
3. Да си отваря очите на 4 като я оглежда
4. И не на последно място - КЪСМЕТ, ама огромна доза
:beer

Форумът е едно много добро място, където може да се види всяка една от тези точки, която липсва, когато някой вече си е купил кола на марката. И се започва едно плюене, недоволство, това скъпо, онова скъпо, ама тя не горяла 5/100 в града и т.н. :Mr Green Fun

PK0424AX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PK0424AX » Пет 22 юли 2011 12:14

judasss написа:Мисля че АРЛ с чип , ще е доста по бавен от това което се вижда на снимката :lol:

Аз лично бих я взел , ама ти си знаеш :lol:

Нали я карах ... Нищо Особено , върви колкото предишната ми Ибиза ASV + ЧИП (Брезел) ....
stefan4o написа:
PK0424AX написа:Майстора ми кажа да си Намеря Кола с 1.9 ТДИ ПД 131 коня или 150 коня + ЧИП и забравям за скуката :lol: ! Така и мисля да направя ! Сега чакам да излезне некоя Печка и й слагам Един ЧИП и излитам :twisted:

При положение, че във форума има около 535 теми за чипове за печки и мощности да искаш акъл от "майстори" :screwy Ако беше прочел поне 10% от тях вече щеше да си наясно какво да търсиш и гледаш :beer Най-добре е човек да си набележи няколко кода двигатели и при оглед да избере най-запазената като цяло кола. Не да кажеш искам 150 коня дизел и да вземеш някой дроб съдран от каране, а да изпуснеш някоя хубава 130 коньова. И обратният случай е възможен също. Човек, за да е доволен от покупката на кола:
1. Трябва да знае какво иска от нея - разход, вървеж.
2. Трябва да си направи добре сметката с парите за първоначална инвестиция (закупуване) и цени на обслужване, консумативи, такси - ГО, данък и т.н.
3. Да си отваря очите на 4 като я оглежда
4. И не на последно място - КЪСМЕТ, ама огромна доза
:beer

Форумът е едно много добро място, където може да се види всяка една от тези точки, която липсва, когато някой вече си е купил кола на марката. И се започва едно плюене, недоволство, това скъпо, онова скъпо, ама тя не горяла 5/100 в града и т.н. :Mr Green Fun

Аз още като си продавох Ибизата , исках следващия Мотор (ASZ или ARL)
Разхода за мен е важен , няма да лъжа (около 6-7 л/100)
Парите също са ми ограничени ...
Със Сигурност ,ще се прави диагностика на всичко по автомобила
И ако е възможно да е от ПОЗНАТ човек ,за се избегне Фактора на реални Км , а в действителност да е на 1 000 000 км :lol:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 26 юли 2011 11:42

Вървежа ей така от едно возене трудно ще го прецениш. Роторната помпа като цяло е по-икономична от PD. И 150кс с чип ако извади 185кс на колелата шапка свалям на тунера. ASV с читав чип става около 160-165кс на мотор. Къде са 165 на мотор, къде са 185 на колела...

Читаво направена кола точно по това се отличава от стандартна чипната кола - вървежа навсякъде е повече, а не до 80% на газта всичко да е като фабричното и от 80% до 100% на газта да има промяна във вървежа. Това рязко идване на силата създава усещането, че колата върви много, а всъщност не е така.

Единственото което може да е притеснително около тази кола е с документит как са нещата. Това със смяната на двигателя да не доведе до проблеми в КАТ.

Иначе тези 185кс на колелата са горе-долу лимита на този мотор в този му вид. После се сменят биели, бутала и друга карантия.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”