пасат 1.6 обороти
пасат 1.6 обороти
здравейте, пасат 1.6 бензин 96год проблема е че губи обороти и гасне при смяна на предавките. вссичко му е сменено , дебитомер, ламбда, температурен , колянов вал датчик, свещи ,кабели . Лошото е че го прави когато е включен климатика .Когато трябва да направиш завой или да преминеш на по-ниска предавка оборотите му падат на 300- 500 и изгасва.Веднага след това пали и се кара нормално.Ходих на диагностика и не показва грешки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат 1.6 обороти
колега и аз карам пасат.но този проблем ми се появи преди 1 година когато карах рено лагуна 2.0.,,и когато пусна климатроника колата спира.но само в двжение ми го правеше.,когато го спра варви като луда.след като смених вси'чко,и видях че не се оправи.после смених компресора пробно го взех.и се пооправи малко но не чак толкова и след като мерихме и компресията се реших да я продам.
- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
Колега,почисти си дроселовата клапа.Погледни линка за повече информация,относно начина на почистване
viewtopic.php?f=7&t=62348&hilit=%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB.Успех!

- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Колега а климатика дали ти е оригинален или е присаждан в италия,защото на един познат с В3 е на същия хал като твоя,като включи климатика и му гасне колата.Просто са си оставили ръцете жабарите.