издирвам един колега по ясни за него причини
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: издирвам един колега по ясни за него причини
много студени води станаха във форума! с малко от хората се познавам лично, но с тези, с които сме имали финансови отношения, а те не са малко, да си кажат! винаги съм бил коректен! парите си ги търся по този начин, защото явно не ми остава друг избор! пак казвам - не обвинявам Наско за измамник - явно и него го върти живота, просто искам да си оправим сметките!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много "МЪЖКА" постъпка! Той като на 22 ги прави тия неща, не ми се мисли като стане на 32 какво ще е!
Дано се хване в ръце и върне парите на човека!
СМЕШНИК!!!
Дано се хване в ръце и върне парите на човека!
СМЕШНИК!!!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
viewtopic.php?f=60&t=139660
По тая тема...
Баш тогава, като отиде да го тегли хули, нямаше кука, та се вдигнахме с елфката от овча купел до центъра, да им закараме...
Всичко ок, закарахме, хули го закачи и тръгнаха към герман (колата му беше вече пред тях), а ние се прибрахме към ОК.
Точно като се прибрахме звъннаха, че са скъсали въжето, та хайде до орлов да им занесем моето.
За благодаря колегата така и не ми върна въжето и куката.
Когато и да го питам ми обясняваше "ми ела да си ги вземеш".
От тогава гледам да си нямам вземане-даване с него, съветвам ви и вас за същото.
По тая тема...
Баш тогава, като отиде да го тегли хули, нямаше кука, та се вдигнахме с елфката от овча купел до центъра, да им закараме...
Всичко ок, закарахме, хули го закачи и тръгнаха към герман (колата му беше вече пред тях), а ние се прибрахме към ОК.
Точно като се прибрахме звъннаха, че са скъсали въжето, та хайде до орлов да им занесем моето.
За благодаря колегата така и не ми върна въжето и куката.
От тогава гледам да си нямам вземане-даване с него, съветвам ви и вас за същото.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
ISRalien написа:Когато и да го питам ми обясняваше "ми ела да си ги вземеш".
На такива хора просто е безсмислено да им се помага. Явно са неблагодарници

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Всеки има такива моменти и аз дължа пари. Особено, че ги дължа на близки приятели. Знам, че ще ги оправя, но знам какво би ми коствало да го направя в момента. Чъйте се по телефна .. всичко става! Може да е имал причина и да се разберете после двамата като мъже. Щом някой се е чул с него следователно някой му има телефон, на който вдига.. Мисля, че ще се оправите 

сега човека ако нема пари може и за това да не ти дига,и аз дължа пари( не варвах че ще стигна до тук) а имам да зимам 2 пати повече от колко далжи кво да ви кажа... колко имаш да зимаш а змойте са кам 1000-1500 и сам ги прежалил приположение че бачкам в момента за по 300 лв 30 дена в месеца
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
колеги, щом съм я пуснал тази тема, значи няма как да се свържа с човека! номерът, който имам отдавна е невалиден! той ми има номера, ако чете да ми звънне и да се разберем! не ми отговаря на лични, не ми пише и в skype! парите висят от година и половина, наслушах се на какво ли не!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:За благодаря колегата така и не ми върна въжето и куката.
Наистина много грозна и непростима постъпка. Такава мобилизация е направена само и само да му се помогне, колегите са отделили от ценното си време, а и обикалянето насам-натам също е разход за тях.
За такива случаи народът е казал: "Направи добро, за да изядеш л@йно"!

yori написа:колеги, щом съм я пуснал тази тема, значи няма как да се свържа с човека! номерът, който имам отдавна е невалиден! той ми има номера, ако чете да ми звънне и да се разберем! не ми отговаря на лични, не ми пише и в skype! парите висят от година и половина, наслушах се на какво ли не!
година и половина направо са си за студена вода

- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
berta написа:yori написа:колеги, щом съм я пуснал тази тема, значи няма как да се свържа с човека! номерът, който имам отдавна е невалиден! той ми има номера, ако чете да ми звънне и да се разберем! не ми отговаря на лични, не ми пише и в skype! парите висят от година и половина, наслушах се на какво ли не!
година и половина направо са си за студена вода
Колега, не че е моя работа но очевидно ти познаваш длъжника... не можеш ли да помогнеш да се свържат и да се разберат човешки... иначе не е смешно и на никой не го пожелавам...
колега виждал съм се с човека 2 пати през живота ми вчера му писах на скапй да види темата и така 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
berta написа:вчера му писах на скапй да види темата и така
Въпросният "колега" си влиза всеки ден във форума по терлици, научил е за темата, но не взима отношение. Очаква всичко да потъне в забрава. Мшсля, че админ трябва да се намеси и ако няма резултат да се помисли за оная специално оцветена група, на която се става член само с покана.

- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
Навсякъде има такива мишки колеги,ми поне да се обади тоя и да каже за какво не може да си върне парите или въобще ще ги върне ли да каже поне 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:berta написа:вчера му писах на скапй да види темата и така
Въпросният "колега" си влиза всеки ден във форума по терлици, научил е за темата, но не взима отношение. Очаква всичко да потъне в забрава. Мшсля, че админ трябва да се намеси и ако няма резултат да се помисли за оная специално оцветена група, на която се става член само с покана.
е как да му сложат такъв ранг,като не е ясно,къде е станала сделката и за какво

Отделно колегата йори,си върти бизнес във форума ,и е повече от разбран за такива случки.
Нали се сещаш,че ако сделката не е била обвъразана с форума(освен,че и 2-а пишат тук),няма защо да му се налага този статус

На единият не му прави чест,че недава парата
На другият не му прави чест,че си ги търси тък(ако е свързано с форумен бизнес де)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”