Голф 3 ГТИ - загрява повечко от нормалното!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да,мерил съм ги понеже и аз имам подобни проблеми.Измервал съм и с термодвойка(мултицет) и с инфраред термометър(безконтактен).Разликата е около 5-10 грд (от казанчето до главата).Считай че твоя уред показва вярно.А пластмасовата врътка на уреда е за центроване на оста на стрелката - НЕ я въртете, по-добра от фабричната настройка няма да стане.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега,прочети по-внимателно поста ми.Мисля че няма нужда да спамим повече.....а някъде бях писал как да провериш показанията на уреда.Потърси го.Има го и в руския сайт.
http://volkswagen.msk.ru/
http://volkswagen.msk.ru/
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ГТИ - загрява повечко от нормалното!?
колеги и аз имам проблем със загряването
преди не ми е правило впечатление но, понеже мн не я карам в задръствания онзи ден се загледах е стига почти до 110градуса и тогава включват перките нормално ли е това ???
преди не ми е правило впечатление но, понеже мн не я карам в задръствания онзи ден се загледах е стига почти до 110градуса и тогава включват перките нормално ли е това ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е и аз да си кажа и да попитам, преди да сменя помпата темперетурата бе 1-2 мм. преди 90 градуса, след смяна на помпата обикновенно е 1-2 мм. след 90 градуса.
Интересното е че лятото не преминава 90 градуса а като застудее ги подминава с 1-2 мм.
Защо е така, някакво логично обяснение?
Колата е Г3 с АБС двигател.
Интересното е че лятото не преминава 90 градуса а като застудее ги подминава с 1-2 мм.
Защо е така, някакво логично обяснение?
Колата е Г3 с АБС двигател.
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
колеги смених термостат и пак така , оказа се че темперетурният датчик показва повече смених го и него и сега колата е супер