ПС: като я натовариш задницата кляка, но предницата се вдига, т.е. трябва да я гледаш само отзад за да може долу-горе да си представиш спортно окачване

утре трябва да пристигне и металната кора под двигателя и ще видим какво ще се получи.
 утре трябва да пристигне и металната кора под двигателя и ще видим какво ще се получи. 

Bobi85 написа:Колата като цяло е много хубава,приятел!Поздравления!Обаче вземи смени този номер, че изглежда все едно първия селяк е купил първата си кола. Номер от такъв тип е хубав, но не и за голф. Приеми го като конструктивна критика

.
 . . Кората пристигна и ме чака в еконта, днес нямах време да я взема, ама утре със сигурност ще я взема, ама монтаж малко после че има още задните амортисиори да монтираме и голфе ще клекне, той от пред вече клекна и ми протекоха лигите макар че го гледах в тъмното.
 . Кората пристигна и ме чака в еконта, днес нямах време да я взема, ама утре със сигурност ще я взема, ама монтаж малко после че има още задните амортисиори да монтираме и голфе ще клекне, той от пред вече клекна и ми протекоха лигите макар че го гледах в тъмното. 

има доста ниски коли в града и все стават повече
  има доста ниски коли в града и все стават повече   Днес вече взех кората ама не остана време да я монтирам че се стъмни, окачването обаче заспа на мястото си, за което благодарности на участващи в монтирането. Опасна банда сте !
  Днес вече взех кората ама не остана време да я монтирам че се стъмни, окачването обаче заспа на мястото си, за което благодарности на участващи в монтирането. Опасна банда сте !   
 Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта