проблем с алармата на маслото на пасат B3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
marin_mvr_1977
Автомобил:
Двигател:

проблем с алармата на маслото на пасат B3

Мнениеот marin_mvr_1977 » Нед 24 юли 2011 14:04

здравейте,колеги!!! :applause: имам голям проблем с алармата на маслото.и тук започва моята одисея. ходих на майстор и ми казаха да си сменя датчика на маслото,резултат никакъв.казаха ми че били турски и не струват.и съответно пак ги смених с оригинални ,немски,но ефекта беше нулев.оттам ми смениха масленната помпа-ефект нулев.казаха ,че проблема бил в биелните лагери,ако не било оттам ,щяло да е от основните.и ако от там не е се качваме нагоре. рекох си шом е така ще сменя двигатела.речено-сторено.купих двигател направих му ремонт.обслужих го и го качих на колата.ефект-нулев.смехях масла,датчици,филтри,майстори и ефекта пак е нулев.казаха ми че в таблото нещо изгаряло и трябвало да се ремонтира.смених таблото-пак нулев ефект.закарах пасата със старото табло уж да го ремонтират,и "МАЙСТОРА" го оправи да не пищи(изрязал ми е зумера :banghead: )направо полудях.викам му поне и лампата да беше отрязъл. остана само компа да сменя и така.а м/у другото маистора който ми сменяше двигателя счупи едната скоростна кутия,спука ми радиатора за антифриз,изхаби 1 литър масло за скоростната кутия и като набиваше предният лагер който виеше,така го набута че след 300-400 км. започна пак да вие. :063: та сега направо ми се реве.моля се :bishop ако някой от вас може да помогне мн ще се радвам и ще почерпя. :beer те такава е моята история,която за съжаление все още няма "HAPPY END".ако имате някакви идеи моля пишете.предварително благодаря. :bowdown

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”