Вьпрос евросонда и пьлначка
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
Вьпрос евросонда и пьлначка
Здравейте,евросондата задьлжителна ли е вече,както и пьлначката да е изведена от вьн ,понеже мойта е в багажника?Предстои ми пьт та да няма изненади ако ме спрат куките.Задьлжителни ли са вече и евентуално какви са последствията за водачи като мен.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- sstambo
Re: Вьпрос евросонда и пьлначка
KingoftheROAD написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=2969150#p2969150
Извинявай колега но няма нищо общо с вьпроса ми.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
sstambo написа:...както и пьлначката да е изведена от вьн ,понеже мойта е в багажника...
гледам, че питаш за пълначката, та затуй рекъф да нса пуфтарьъм...
а евросондата е задължителна от незнам си колко време и би трябвало да идва в комплекта по дефолт...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако имаш валиден преглед на АГУ-то,няма причина да се притеснявяш.
- sstambo
Всичко ми е валидно преди месец си презаверих паспорта,но по втория начин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sstambo написа:Всичко ми е валидно преди месец си презаверих паспорта,но по втория начин.
Е,за догодина може да се приведеш в съответствие с нормите и да си минеш по първия начин

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Нищо лично, но не мога да разбера защо давате пари за да ви заверят нещо което не е изрядно. Прието е че евросондата е по безопасна, не е ли достатъчна причина ? Това е за вашата сигурност все пак. Като правя преглед аз държа да ми го направят не да ми отворят капака и да види дали бутилката все още е в багажника
Трябва да се научат че като искат пари за тези пари трябва да свършат нещо не да ударят един подпис
Нищо лично колега просто това е моето мнение

Нищо лично колега просто това е моето мнение

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
колеги да не отварям нова тема да питам тук, защото съм отскоро с газова и при прегледа ми дадоха едно картонче лепенка жълто, но не ми казаха категорично дали се лепи на бутилка или не. Вие лепите ли тези талончета за прегледа на бутилките, как е правилно по закон?
- cloud
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1Y
Лепи се, колега 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип се лепи на бутилката,обаче,понеже мойта е на мястото на резервната гума,и има вариянти при които не бих могъл да го покажа,ми го щракнаха с телбод в паспарта на АГУ-то
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Щракаш го на паспорта и нямаш проблеми.
Може и да не се лепи.
А защо не слагаме сонди ли, и минаваме по втория начин, някой не разбираше по горе. Най малкото заради едни 200лв. щото хубавата излиза толкова. Самото каране по тази логика на 15г. кола си е опасно. Щом не изпуска за мен е достатъчно.
Нищо лично, само мнение
Може и да не се лепи.
А защо не слагаме сонди ли, и минаваме по втория начин, някой не разбираше по горе. Най малкото заради едни 200лв. щото хубавата излиза толкова. Самото каране по тази логика на 15г. кола си е опасно. Щом не изпуска за мен е достатъчно.
Нищо лично, само мнение

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
30 - 40 години не бяха опасни, изведнъж се оказа, че старите сонди си е**ло мамата!
Аз не съм убеден, че ЕВРОСОНДАТА, която има предпазен клапан и изпуска газ в купето при повишаване на налягането, е по - безопасна. Това си е мое мнение и ще си карам със старата, докато мога. И ще си минавам само по документи, защото повечето от тези, дето ми гледат колата, не знаят нищо друго, освен да попълнят формуляра и да вземат парите. Хайде, със здраве!

Аз не съм убеден, че ЕВРОСОНДАТА, която има предпазен клапан и изпуска газ в купето при повишаване на налягането, е по - безопасна. Това си е мое мнение и ще си карам със старата, докато мога. И ще си минавам само по документи, защото повечето от тези, дето ми гледат колата, не знаят нищо друго, освен да попълнят формуляра и да вземат парите. Хайде, със здраве!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе, май вече писах някъде...Преди две седмици на един приятел му добавиха ел винтил и клапан за контролирато изпускате към старата сонда~40 лв.,за още някой лев му изкараха и пълначката на вън.Сега без да сменя сонда и т.н си отговаря на новите изисквания.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
muns61 написа:30 - 40 години не бяха опасни, изведнъж се оказа, че старите сонди си е**ло мамата!
Ти го каза. Карам кола на газ от 15г., и на наще колата все е била на газ. Как изведнъж стана толкова опасно и аз все се чудя. Ма тея хора верно си нямат работа.
Върни се в “Автогазови уредби”