издирвам един колега по ясни за него причини

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: издирвам един колега по ясни за него причини

Мнениеот Junior » Нед 24 юли 2011 18:34

yori написа:аз пуснах темата, защото не получих отговор на последните лични и на писанките в skype! а времето си тече братле! написах го и по - напред: не те обвинявам нито за измамник, нито нищо! не съм те и притискал!

чакам да се свържеш с мен, когато си готов!

аз повече няма да коментирам тук!

Последния път когато сме си писали, ти казах. Като имам пращам ти! Ти каза добре! Забавих се, пускаш темата ...
Пристиснат си, разбираемо. Но щом съм казал, че ще се свържа с теб, значи ще се дори и да не ти отг, винаги мога да влезна във форума и да кажа, дай сметка, дай телефон или във Варна съм 2-3-5 дена ела да ти дам парите!

yori написа:аз пуснах темата, защото не получих отговор на последните лични и на писанките в skype! а времето си тече братле! написах го и по - напред: не те обвинявам нито за измамник, нито нищо! не съм те и притискал!

чакам да се свържеш с мен, когато си готов!

аз повече няма да коментирам тук!

схеми, врътки бол...

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 24 юли 2011 18:37

Абе пич,кажи като не на коя дата или коя седмица,то поне кой месец,ти така,може да увърташ,че нямаш пари и две години,пък и айде леко,тва ауди да не ти гълта малко,ама го пълниш нали,казваш месеца и до тогава отделяш и събираш scare

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Нед 24 юли 2011 18:39

godfadar написа:Абе пич,кажи като не на коя дата или коя седмица,то поне кой месец,ти така,може да увърташ,че нямаш пари и две години,пък и айде леко,тва ауди да не ти гълта малко,ама го пълниш нали,казваш месеца и до тогава отделяш и събираш scare

До 31.12.2011 в 12;00ч. на обяд най-късно ще му ги преведа по банковата сметка :)
п.п.: Не съм банка, и той не е, но ще получи лев-два образни, за забавянето

Ауди-то го пълня с шано нафта, която взимам на 1,80лв./литър :) Други въпроси ?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 24 юли 2011 18:40

:063: :063: :063:
Колега, първо, аз не съм ти слагал някакви нарицателни, та ти да го правиш.
Второ, личните ми взаимоотношение нямат нищо общо с темата и моето мнение. Ако имаше поне малко съвест щеше да ми кажеш "къде и кога да дойда да ти оставя куката и въжето". Сега и да ми го напишеш няма смисъл, имам си други, тия ги отписах много отдавна, а и както се сещаш, въобще не е въпроса за тия 15лв, а в твоето отношение.

А твоето оправдание по темата беше едно от най-смешните, които някога съм чел mhihi
Караш кола за е*ем ти пари ПО НЕВОЛЯ :063: :063: :063:
Ми продай я и си купи гоуф 2 примерно! Ще си покриеш тоя (със сигурност и други) борчове и ще имаш пари да си живееш, докато си стъпиш на краката.
Ма не, тя гъзарията топли.
Най-малкото, което можеше да направиш, е да върнеш на колегата това, което той ти е продал. Ама не, пак поради горната причина.
Не знам как спиш спокойно...

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Нед 24 юли 2011 18:47

ISRalien написа::063: :063: :063:
Колега, първо, аз не съм ти слагал някакви нарицателни, та ти да го правиш.
Второ, личните ми взаимоотношение нямат нищо общо с темата и моето мнение. Ако имаше поне малко съвест щеше да ми кажеш "къде и кога да дойда да ти оставя куката и въжето". Сега и да ми го напишеш няма смисъл, имам си други, тия ги отписах много отдавна, а и както се сещаш, въобще не е въпроса за тия 15лв, а в твоето отношение.

А твоето оправдание по темата беше едно от най-смешните, които някога съм чел mhihi
Караш кола за е*ем ти пари ПО НЕВОЛЯ :063: :063: :063:
Ми продай я и си купи гоуф 2 примерно! Ще си покриеш тоя (със сигурност и други) борчове и ще имаш пари да си живееш, докато си стъпиш на краката.
Ма не, тя гъзарията топли.
Най-малкото, което можеше да направиш, е да върнеш на колегата това, което той ти е продал. Ама не, пак поради горната причина.
Не знам как спиш спокойно...

Аз не спя! :)
Сложи ли си гпс на хората около теб? а Видео контрол ?
Според теб, ако беше в мен двд-то,монитора,сплитера нямаше ли да се отърва лесно от тях като му ги върна?
ТИ за прост ли ме имаш, или ти си по просто мислене и от мен ?

Пак ти казвам, припомни си случката за куката и въжето да не ти припомням на бързо в темата

Bobi85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobi85 » Нед 24 юли 2011 18:52

Предлагам някой модератор да затвори темата,тъй като виждам, че се уточниха.Ако нещо се обърка напред във времето, авторът винаги може да драсне едно лично на мод да я отворят отново....

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Нед 24 юли 2011 18:58

Хайде на ЛС оттук насетне.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 24 юли 2011 21:46

Аз съм потресен от тази тема и наглостта! Чак и защитници има... :screwy

Колегата кара и поддържа А6, а няма пари... Дистанционно учел, не зареждал нафта, издържал 3ма човека и купувал ГНП за 1700 лв... :lol:

"Нямам пари", "А6 е подарък" и забележете как изброява с кеф колко екстри има колата - доволен и предоволен :lol:

Ами така е - всеки да си опича акъла. Йори като не е взел документ - оня какво го задължава да му даде 250 лв? На добра воля ли? :063: Едва ли такъв човек ще се трогне!

Просто се намираме в България, където общество и морал вече са думи, които в днешно време са непонятни и незначителни.

Аз може да не ям и да ходя пеша, защото ми е счупена колата, но ако имам да давам пари ще ги дам. Но колко хора са такива?

Колеги, форумът е голям, потребителте са много! приятелите са си приятели, но сиренето си е с пари! Подобни индивиди са често срещани, не само по улиците, но и тук!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 24 юли 2011 23:05

Сега ще станете свидетели (поне за кратко) на прецедент в този форум :twisted:
Отключваме хранилката (с позволение на заключилия :bowdown ), просто защото такава наглост рядко се среща :shock

Изумен съм колеги :?

п.с. Бъдете въздържани и спазвайте приличния тон!

п.с.2 Junior - обидите ти към човек, който ти е помогнал направо ме оставиха безмълвен :horror:

едит:
Ще си позволя да коментирам това:
Junior написа: Никой не дава на заем, на мен ми дължат пари, които да не говорим, че 90 % от вас тук нямате или не сте виждали на куп, освен по някой филм, да видите как се оправят нещата.

1ва част - гадно е да ти дължат, а ти да имаш нужда, нали? Нарича се емпатия, когато се поставяш на мястото на другия. Жалко ...
2ра част - Не не сме виждали! Не сме такива баровци... нямаме А6 с куп екстри ... Не знаем, какво е по високите етажи. Извинявам се от името на всички!
Баси :shock

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 24 юли 2011 23:44

Егати нахалния малък дри*льо. Бащата с трите висши като не може да си намери работа и няма какво да яде ти що си купи двд за каруцата? От цялото написано останах с впечатлението, че автора на темата трябва едва ли не да се извини дето си иска парите година и половина по-късно mhihi

Някои хора колкото и да ги биеш все ще е малко, пък уж боят изграждал, казват...

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 24 юли 2011 23:48

Аз тъкмо исках да коментирам пс2,ама вече беше заключена темата и ми мина еуфоричното изказване.

Хвала на таквиз люде.

ПС Аз съм на мнение,че в училищата,трябва да сложат час,в който или да си избиват комплексите по някакъв начин,или да ги обучават да нямат такива.Ще го обмисля и предложа на министъра.

Какво си ми пале,ако знаеш.Пумпалче сладко.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 25 юли 2011 0:18

berta написа:
Luciano написа:Интересно ми е на кой му пука какви проблеми имаш?!
Взимаш нещо, за което не се издължаваш!
Иди в някой от големите магазини за техника и си вземи DVD на изплащане и след това им разправяй, че баща ти е безработен!
Никой никъде няма да те чака толкова време :beer

можеше да подпалвам темата но заради такива като тебе няма да иамме оправия,кой му пука и кой не,трее да има кратко разбирателство бе пич аз като си имам да си събирам парите кво да хода да им счупа ръцете като знам че няма от каде да ги вземат кав е смисала да им ги чупя ? чакам си бая време вече много даже хората ме виждат и ги е срам да ме пзодравят и незнаят кво да прават а аз просто ги поздравявам и отминавам,макар и да ми дължат пари ги поздравявам тва е положението някой са можели да ми ги върнат но явно не искат други нямат как да ми ги върнат :)

Как не те беше срам да го напишеш това бе?
Колко да га разбира още?! 2г, 5г, или да го разбере, че няма да му ги даде?
По-скоро заради такива като теб - неграмотни и заради такива като приятеля ти - измамници, сме на това положение!
И да, не ми пука, какъв е баща му, нито майка му, още по малко сестра му!
Какво се получава: взе нещата без пари и като трябваше да ги плаща, цялата му фамилия стана безработна!
Няма да се учудя в някой от следващите му епизоди на този крадец, се появят и извънбрачни деца, та да трябва на тях издръжка да плаща...

БЕЗСРАМНИЦИ мръсни!
Как не ви е срам?
Жалки сте!

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 25 юли 2011 0:29

От цялата работа тука най-забавно ми стана когато "виновният" реши да се управдава. Дължал пари на сумати хора,работел като работохолик в чужбина,издържал 3ма човека,кара ковчег с много екстри,а в същото време става панайр за някава дребна сума.Ако найстина си човек,дето издържа 3ма човека и дължиш сумати пари на сумати хора повярвай ми няма да живееш така.Ще си ползваш градският транспорт,ще си работиш,няма да обикаляш барчета и подобни(ако не ти е ясно доста голям процент от хората в България живеят точно така).Явно никакви пари не дължиш,защото като знам за по 2000-3000лв какъв бой бият и кви последици правят едва ли ще дължиш "сума дето не сме я виждали на живо".Кофти е ,че интернет хулиганите станаха популярни.

Лично аз подкрепям потърпевшия,защото и 20лв да са това са пари,а и в момента нашата мила родина не е фрашкана с такива работи,заради управници дето са на същия хал като колегата Junior....

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 25 юли 2011 0:31

berta написа:
Junior написа:п.п.2: Към отворковците, дето следят кой кога, влезнал, писал, гледал, акал, шмъркал, ебал, целувал и т.н. науки, мисля че не живеем в 1век, където само 1 може да чете и пише от 1 Юзер..
паролата ми я имат поне едно 5ма от семейството ми +/- 2-3 приятели да си четат за части и това онова. Компа ми е с запаметена парола така, че и тоя и ония, който седне и отвори може да гледа с моя профил… но разбира се някой от вас са ..индианци.. 

e е са бате админите като видат че от 1 комп е влизано с 2 акаунта край бан направил си си 2ри акаунт за да си избенеш модула и не те слушат обяснения ако ще и 10 човека свидетели да имаш казвам го от горчив опит и искам веднъж за вианаги някой РАЗБРАН АДМИН ДА СЕ СВЪРЖЕ с мене да оправим нещата защото заради мене страдат още 2ма човека заради това че са седнали на комп-а от който аз бях баннат (който всъщност беше обществен)

Сникерс, ти ли си уе луд :bowdown mhihi

Потребителски аватар
Ceki4aGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ceki4aGTI » Пон 25 юли 2011 0:47

Аз не мисля, че тази тема като цяло е и за форум но е тъпо да взимаме страни в спора,защото не се знае дали наистина не е вярно това което каза Джуниър. По-добре темата да се заключи, те да си се оправят сами, тва са спорове, които си се водят от 2ма души не от 202-ма. Успех в решаването на проблема. Поздрави ! :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”