Пир по време на чума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Пир по време на чума

Мнениеот andro_ » Съб 23 юли 2011 21:15

Всички хора навсякъде по света си гледат собствения интерес.
Но в читавите държави има 2 неща - страх от правилата и достатъчна задоволеност откъм необходими елементарни условия за живот. Тези 2 неща ги възпират да вършат нещата, които ние българите, си мислим, че са наша запазена марка и са нормални, защото сме си бг :) .

Каквото такова. Държавата си ни е супер. Живеем си добре. Само доходи да има за елементарните неща, оттам нататък - кой колкото може.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 23 юли 2011 22:25

Колко си прав,ако знаеш.То ако не свиеш нещо,без значение какво е,еми значи или не си българин или си живял напразно.На аванта и кило сол изяждам има един лаф.

ПС Обади се в милицията.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Съб 23 юли 2011 22:31

andro_ написа:Всички хора навсякъде по света си гледат собствения интерес.
Но в читавите държави има 2 неща - страх от правилата и достатъчна задоволеност откъм необходими елементарни условия за живот.

е това е!
иначе обади се на МВР-то за тези субекти

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Нед 24 юли 2011 7:35

Всички крадът, а ние българите сме в челото на класацията, понеже сме бедни. Подай сигнал в полицията, но в малки градчета като нашите всички са роднини, та да не се окажат крадците Н-ти братовчеди с някой от полицаите ви и ефекта да е нулев.

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Нед 24 юли 2011 7:36

boi4eto написа:Всички крадът, а ние българите сме в челото не класацията, понеже сме бедни. Подай сигнал в полицията, но в малки градчета като нашите всички са роднини, та да не се окажат крадците Н-ти братовчеди с някой от полицаите ви и ефекта да е нулев.

баце ние и да не сме бедни пак се краде трябва ли да ти давам примери :D:D:D:D просто манталитет тва е положението :)

Потребителски аватар
kokokode
Автомобил: Pasat tdi 1.9
Двигател: AHH 1999

Мнениеот kokokode » Нед 24 юли 2011 7:41

Ludia написа:Подай сигнал в полицията. Ако си наистина толкова съвестен гражданин това е процедурата. Викаш полицията и посочваш с пръст извършителите. Така или иначе доказателствата са в дворовете им..

мародерство си е

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Нед 24 юли 2011 7:50

berta написа:
boi4eto написа:Всички крадът, а ние българите сме в челото не класацията, понеже сме бедни. Подай сигнал в полицията, но в малки градчета като нашите всички са роднини, та да не се окажат крадците Н-ти братовчеди с някой от полицаите ви и ефекта да е нулев.

баце ние и да не сме бедни пак се краде трябва ли да ти давам примери :D:D:D:D просто манталитет тва е положението :)

Бедноста е проблема, ако сме богат народ знаеш ли кога ще позволим на тарикати да грабят безпоголовно. Сит и добре живеещ човек мисли по трезво, по отговорен е към всичко което го заобикаля. С една дума ще мисли с главата си , а не с стомаха(тумбака) си.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 24 юли 2011 9:39

boi4eto написа:Бедноста е проблема, ако сме богат народ знаеш ли кога ще позволим на тарикати да грабят безпоголовно. Сит и добре живеещ човек мисли по трезво, по отговорен е към всичко което го заобикаля. С една дума ще мисли с главата си , а не с стомаха(тумбака) си.

Принципно съм съгласен. Глада е по-силен и от тока!
В случая обаче говорим за откраднате ламарини и строителни материали за колибка за кучето и тн. Това вече си е до свински манталитет! Яката аванта! Тотален кретенизъм!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 24 юли 2011 16:20

Винаги съм настръхвал от страх като гледам по телевизията случаи на мародерство из света, като има някакво бедствие... Да не дава Господ нещо подобно и тук, защото в щатите ако 1 на 1000 е мародер, тук 1 на 5 ще е... И ризата от гърба ще ти смъкнат :banghead:
За съжаление тоя случай само потвърждава страховете ми...
Тия боклуци въобще не им е трябвало да крадат покрива очевидно, ама нали е аванта, дай ше го открадна, може да ми потрябва някога... А най-вероятно ще си остане на склад докато реши, че му пречи и го изхвърли :banghead:
Баси, от детска градина да крадеш :banghead: :banghead: :banghead:

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Нед 24 юли 2011 17:07

като каза аванта се сетих за точната песен хахахах
http://www.vbox7.com/play:9fbfe961
heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sam_boha » Нед 24 юли 2011 18:37

ISRalien написа:Винаги съм настръхвал от страх като гледам по телевизията случаи на мародерство из света, като има някакво бедствие... Да не дава Господ нещо подобно и тук, защото в щатите ако 1 на 1000 е мародер, тук 1 на 5 ще е... И ризата от гърба ще ти смъкнат :banghead:
За съжаление тоя случай само потвърждава страховете ми...
Тия боклуци въобще не им е трябвало да крадат покрива очевидно, ама нали е аванта, дай ше го открадна, може да ми потрябва някога... А най-вероятно ще си остане на склад докато реши, че му пречи и го изхвърли :banghead:
Баси, от детска градина да крадеш :banghead: :banghead: :banghead:

Ей това ми е мисълта. :banghead: :banghead: Да не дава господ!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 24 юли 2011 19:41

Спете спокойно. Не си заслужава особено човек да се занимава. Най-тъжното е, че ще си останем такива вовеки. Крадливо племе и това си е. Жалко и тъжно, но е непроменим факт, за съжаление. Гледайте вие да сте на ниво и да сте пичове, на другите ще им се върне, все някога... :012:

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Нед 24 юли 2011 20:03

бате и да кажеш на полицията няма управия аз тука се оабждах на 112 че крадяха срешу мене и пак разбраха кой се е обаждал и оня ден ми се заканваха и и като ходих 1вия път в райното съм писал че съм минал транзит :)а 2рия даже не ме викаха :) а лошото е че съм накрая на селото и никой няма да разбере какво ще се случи с мене,щото тея не са случайни и тях закона ги нелови.....
ПОЛИЦАИТЕ СА С БАНДИТИТЕ :) яко изтича информация :) повече нема да се обаждам хаха за нищо тука да ми отровят кучетата мани ме мене :)

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Нед 24 юли 2011 20:05

sam_boha написа:...днес гледам двама съседи влачат с една количка платна от детската градина...

Директно в милицията и казваш всичко. Такива селяндури само така се оправят.

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Нед 24 юли 2011 20:45

Mihailov78 написа:
sam_boha написа:...днес гледам двама съседи влачат с една количка платна от детската градина...

Директно в милицията и казваш всичко. Такива селяндури само така се оправят.

човек точно СЕЛЯНДУРИТЕ не се оправят защото после гледат да си го върнат не си си имал работа със селяни и незнаеш що за хора са....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”