Здравейте имам следния проблем с колата когато загрее на 90 градува започва да изкарва водата от приливника.
Не знам какво да правя помогнете ми ?
Проблем с Golf 3
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Golf 3
От къде точно изкарва водата?
Има едно малко маркуче през което е нормално да си връща вода.Ако не връща е проблем.
Има едно малко маркуче през което е нормално да си връща вода.Ако не връща е проблем.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Колега,
охладителната система не ти е херметизирана, затова се получава това.
Провери капачката на разширителното казанче- гумен "О" пръстен или клапан не са в ред.
охладителната система не ти е херметизирана, затова се получава това.
Провери капачката на разширителното казанче- гумен "О" пръстен или клапан не са в ред.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
направо си купи нова капачка на изравнителния съд....може и от морга....не е скъпа и може да се окаже дори по-добра от магазинската(най-често китайска майстория
)...
Значи аз сипах вода в колата и забравих капачката отворена колата прегря и изкара всичката вода отидох в сервиз на гадната магистрала след което ме одрусаха 150 лева да ми сменят главата на гарнитурата на двигателя уж това беше причината тръгнах към София и на Пазарджик същатата работа казанчето ври и колата вдигаше градуси...сега на 90 градуса водата кипи и тече от някакъв приливник на казанчето ........ направо ще полудея хора
joker написа:направо си купи нова капачка на изравнителния съд....може и от морга....не е скъпа и може да се окаже дори по-добра от магазинската(най-често китайска майстория)...
Почва се първо от капачката. Струват 2 лева в моргите, задължително произведена в Австрия!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”