въпрос за съединител голф 4 1,9тди
въпрос за съединител голф 4 1,9тди
Явно ми е заминал съединителя и ще трябва да го сменявам,мотора е ахф.....въпроса ми е дали трябва да сменявам задължително маховика при положение че няма вибрации на педала на съединителя като при разбит маховик? Хич не ми се сменява .....много е скъп скапания маховик! 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: въпрос за съединител голф 4 1,9тди
Свали го и тогава прецени... 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Сменя се само ако е разбит. Ако нямаш симптоми най-вероятно можеш да караш още с него.
По чужбина предполагам препоръчват смяна в комплект като превантивна мярка заради скъпата цена на ремонта.
По чужбина предполагам препоръчват смяна в комплект като превантивна мярка заради скъпата цена на ремонта.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега не се плаши ако е заминал маховика , слагаш компект с твърд маховик струва колкото съединителя притескателя и лагера за демферен маховик с които си ти в момента около 400 500 лева . Аз карам по този вариант с твърдия маховик става без грижи от 1.9 тди АФН мотор има доста теми из форума потърси .
ПС до скоро се търкаляше комплект на лук на 10 - 15 хкм почти нов подарих го на колега , само пречеше ! Успех !
ПС до скоро се търкаляше комплект на лук на 10 - 15 хкм почти нов подарих го на колега , само пречеше ! Успех !
Върни се в “Дизелови агрегати”