Къф дизел, кфи пет леа?!

Andonov написа:ФСБ написа:аха, мерси, вкарах S и ми се изправи косата като настъпих, тва чудо дигна до 6000 оборота и полудя, май толко адреналин не е за мен... Тя колко време трябва да се разработва тая кола, сега е на 3300км и май й е рано за S режим и такива обороти... Всеки ми казва различно колко треа се разработва...
А намали малко оборотите. до 5000 може да ходи ама до 6000 дизел няма.
feikot написа:Andonov написа:ФСБ написа:аха, мерси, вкарах S и ми се изправи косата като настъпих, тва чудо дигна до 6000 оборота и полудя, май толко адреналин не е за мен... Тя колко време трябва да се разработва тая кола, сега е на 3300км и май й е рано за S режим и такива обороти... Всеки ми казва различно колко треа се разработва...
А намали малко оборотите. до 5000 може да ходи ама до 6000 дизел няма.
1.8Т е бе батка.
ФСБ написа:Andonov написа:От D на S или на ръчен режим (в дясно + и -) се сменя в движение, колкото си искаш и когато решиш.
аха, мерси, вкарах S и ми се изправи косата като настъпих, тва чудо дигна до 6000 оборота и полудя, май толко адреналин не е за мен... Тя колко време трябва да се разработва тая кола, сега е на 3300км и май й е рано за S режим и такива обороти... Всеки ми казва различно колко треа се разработва...
bnick написа:ФСБ написа:Andonov написа:От D на S или на ръчен режим (в дясно + и -) се сменя в движение, колкото си искаш и когато решиш.
аха, мерси, вкарах S и ми се изправи косата като настъпих, тва чудо дигна до 6000 оборота и полудя, май толко адреналин не е за мен... Тя колко време трябва да се разработва тая кола, сега е на 3300км и май й е рано за S режим и такива обороти... Всеки ми казва различно колко треа се разработва...
На мен при купуването на колата, ми казаха първите 1к да не вдигам над 3к и да не тегля нищо.
ФСБ написа:bnick написа:ФСБ написа:Andonov написа:От D на S или на ръчен режим (в дясно + и -) се сменя в движение, колкото си искаш и когато решиш.
На мен при купуването на колата, ми казаха първите 1к да не вдигам над 3к и да не тегля нищо.
аха, доста малко, само 1000...
to6o777 написа:Аз имам туран с dsg mechatronik 6 степенна скоростна кутия и забелязвам при сутрешно палене като я оставя да работи на място се появява едно тропане , което ме притеснява. Някой има ли го този проблем. Тропането се появява 15-20 сек. след запалване и изчезва като натисна спирачка или дам газ.
J_O_E написа:Много хора ме съветват да не използвам tiptronica(+ -) защото се прецаквали автоматите. Дали и DSG-TO ще се прецака?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта