Здравейте,
Отново с молба за Вашата помощ.Маршрута е:Русе-Шумен-Смядово-Айтос-Бургас-Царево.
Основно ме интересува отсечката Шумен-Смядово-Айтос-Бургас,защото никога не съм минавал по този път.Моля за мнения и препоръки.Благодаря много!
Впечатления за Маршрут Русе - Царево.
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
Re: Впечатления за Маршрут Русе - Царево.
здравей колега значи миналата година пътувах софия-царево пътя е добър значи от айтос до царево нямаш проблеми но русе-айтос не мога да кажа никога не съм пътувал този маршрут 

Също така,БГМАПС ми го дава маршрута 305 км.Възможно ли е да е толкова?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aко не вярваш на бгмапс, ползвай гугле мапс. ЦЪК
Много по-добро е.
Много по-добро е.
Другия вариант е Шумен-Провадия-Айтос и пак нататък.Кой е по-добър от двата варианта.Идеята на цялото упражнение за който не се е досетил,а да избегна минаването през Варна 

-
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:Другия вариант е Шумен-Провадия-Айтос и пак нататък.Кой е по-добър от двата варианта.Идеята на цялото упражнение за който не се е досетил,а да избегна минаването през Варна
И за к'во??! Да се наденеш на офроуда на Айтоския проход?

ОПсс.. Може да си с ТУАРЕГ

Да,и аз говорих с нашите шофьори.Наистина ми казаха че Айтоския и Ришкия проход не са добри.Ако въобще ще ходим до Царево ще минем през Варна.Благодаря на всички колеги.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 2 години беше отврат,дали даже не беше миналата година...
Първа-втора....първа-втора....задна-първа
Бях с голфу,пък кората му запира лесно....
Надявам се да са го оправили тая година,и аз живо се интересувам от този път.Някой не е ли ходил на море тази година,да сподели таз годишен опит?
Първа-втора....първа-втора....задна-първа

Бях с голфу,пък кората му запира лесно....

Надявам се да са го оправили тая година,и аз живо се интересувам от този път.Някой не е ли ходил на море тази година,да сподели таз годишен опит?
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
los_tigros написа:Също така,БГМАПС ми го дава маршрута 305 км.Възможно ли е да е толкова?
Аууу недей,

Краси последно май няма да ходим до там така като гледам,че намерих по-интересно място ама като се видим ще разправям.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами варианта през село Ивански?Не е толкова зле,аз за Бургас винаги от там минавам,не е натоварен чак толкова пътя,минава се покрай Чудните скали на яз.Цонево!Гледката е невероятна,жалко че няма хубави кръчмета наблизо
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Рижкия проход е бетер Кербала колега.Баба Джета едвам не сдаде багажа по тия трапове.На 1-ва на полусъединител е 40 км ..... Е*а майката на всичко
Приятна ваканция !!!!

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
След седмица , живот и зраве и аз ще пътувам на юг - Ахтопол
, за сега мисля да мина през Ивански , минавали сме от там преди 2 години , ставаше пътя . Имам предвид след Ивански на ляво и пред Партизани , Комунари , БСП-ари
и т.н. до Айтос .
ПП Сега като се замислих , последния път минахме през Провадия , през Ивански не съм минавал 3-4 години ... Разликата е до Комунари , от там пак се продължава по същия път към Айтос .

ПП Сега като се замислих , последния път минахме през Провадия , през Ивански не съм минавал 3-4 години ... Разликата е до Комунари , от там пак се продължава по същия път към Айтос .
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бива пътя,за предпочитане е пред Ришкия проход
,а лично през Варна избягвам-по далеко е и по ония сукаци ако се залепиш за някой камион...отиде до Слънчев Бряг,а от там до Бургас е пълно с надрусани екстремисти!

- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Пресни новини от петък по-пътя няма брутални дупки, може би един два по впечетляващи трапа.Като цяло асвалта е лош целият е в кръпки и неравности,да спомена и факта че минаваш 22 села
(това през руен до слънчев бряг)като километри излезе по-пряко с 40км но и по-бавно с 40мин.Предимството е че пътя е по-сенчест(за тея без климатик)има крейпътни чешмички с изворна вода (може и колата да измиеш
)край пътя може да си купиш пресни домати,краставици и картофи дирекно от производителя,ако поздравиш с ,,мараба абби'' има отстъпка до 20%
а и леко на оризари че има 4-5 легнали полицая дето не се виждат !