Странен проблем с бушоните
Странен проблем с бушоните
Колеги някой знае ли защо като махна четвъртия бушон от ляво на дясно, на най-горния ред хоризонтално кадето са бушоните, мисля че беше двайсет и някой номер има нарисувано запалка, радио и нещо друго, почва да ми работи зумера за забравени фарове като извадя ключа и радиото изгасва и после му изчезват настройките. А като си е там радиото си бачка и с изваден ключ и си запазва настройките, но зумера за фаровете не работи, погледнах на още няколко пуловера като моя и при тях е така и немога да си обясня как е направено така? Полото е 1,4 APQ 1999 6N
Re: Странен проблем с бушоните
Има ли някой с подобен проблем? Колегите с 1,4 двигател работи ли им зумера и в същото време и сд-то след като извадят ключа?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А защо по дяволите го вадиш този предпазител?
Като е там не ми работи зумера, все едно нямам зумер, и на още 4 полота е по сащия начин, и затова се чудя каква е тази простотия?
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Не знам как пробваш зумера,но опитай при спрян двигател,забравени фарове и отворена шофьорска врата.Моя не е така,но той е домашно производство,а мисля,че вашите действат по този начин.Свири при определени условия.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
riis написа:Като е там не ми работи зумера, все едно нямам зумер, и на още 4 полота е по сащия начин, и затова се чудя каква е тази простотия?
И моето е така, като ключа е вкаран в патрона зумера не работи.Като го извадя и почва да писка когато е на габарит разбира се, СД-то зависи как е вързано (при мене винаги си работи, дали с контакт или без).
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ми много ясно, като е там ключа значи си в колата и нарочно искаш да ти работят фаровете/габаритите ..
Като извадиш ключа значи си тръгнал да слизаш и вече действително ги забравяш..
За радиото, като се угаси колата то спира, но при пускане от копчето си тръгва пак. За оригиналния касетофон говоря при непипана инсталация. Вече ако е сменена музиката това си зависи от плеъра дали ще тръгва без контакт или не, постоянен плюс си има, зависи какво са и заложили конструктивно при липса на + през контакт. На другата ми кола например стария ми Блаупункт SD си работеше, докато Алпина не при еднаква инсталация.
Като извадиш ключа значи си тръгнал да слизаш и вече действително ги забравяш..
За радиото, като се угаси колата то спира, но при пускане от копчето си тръгва пак. За оригиналния касетофон говоря при непипана инсталация. Вече ако е сменена музиката това си зависи от плеъра дали ще тръгва без контакт или не, постоянен плюс си има, зависи какво са и заложили конструктивно при липса на + през контакт. На другата ми кола например стария ми Блаупункт SD си работеше, докато Алпина не при еднаква инсталация.
Последна промяна от dj_tuhla на Чет 28 юли 2011 23:00, променено общо 2 пъти.
Тез неща са ми ясни, интересува ме четвъртия бушон горе дали ви е сложен или не?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
E много ясно че е там! Нали през него минава захранването на Запалката и Радиото! Когато е махнат, е нормално радиото да ти забравя настройки, защото ти му спираш всякакво захранване, равносилно е на това,да го извадиш от колата! При какви условия не ти работи зумера? Хората са ти написали горе, какво трябва за да сработи!
1. Габарит или фарове
2. Изваден Ключ
3. Отворена шофьоркса врата
При липса на едното от трите условия ... зумера няма да сработи!
1. Габарит или фарове
2. Изваден Ключ
3. Отворена шофьоркса врата
При липса на едното от трите условия ... зумера няма да сработи!
Много ясно че го пробвам при тези условия ами, няма да го пробвам при изключени фарове дали пищи, но като е там бушона и улична лампа да светна от зумера няма и следа?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”