Ключ за фарове Голф 4
-
ceko84
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Ключ за фарове Голф 4
Здравейте колеги,ползвах търсачката но не намерих нищо за моя въпрос.На моето голфче има фарове с вграден халоген но ключа ми няма опция за халоген,та ако сложа ключ с опция за халоген дали ще заработи,на халогените двата кабела са кафяв и жълт,на буксата на ключа ги има и двата цвята.Благодаря предварително ,и се извинявам ако има подобна тема,просто неможах да намеря нищо. 

-
ceko84
- Двигател:
Re: Ключ за фарове Голф 4
Здравейте колеги,значи извадих буксата от ключа за фаровете пиновете са от 1 до 17,като 3,5,6,8,11,12
са свободни.Махнах и буксите на фаровете и там кабелът от халогена до буксата е жълт,а от буксата до ключа отговаря на сив с жълто (номер 16 на ключа и номер 2 на буксата).Това го разбирам че ако сложа ключа с опция за халоген ще заработят халогените,дали съм прав незнам,нека някой по компетентен да каже.Благодаря предварително.
са свободни.Махнах и буксите на фаровете и там кабелът от халогена до буксата е жълт,а от буксата до ключа отговаря на сив с жълто (номер 16 на ключа и номер 2 на буксата).Това го разбирам че ако сложа ключа с опция за халоген ще заработят халогените,дали съм прав незнам,нека някой по компетентен да каже.Благодаря предварително.

Я дай снимка на ключа ти, щото севте чувам 4-ка без халогени...
По принцип за да включиш халогените ключа се издърпва навън, като трябва да си поне на габарити. Ако го издърпаш 2 пъти се включва допълнителната светлина за мъгла на стоповете - това пробвал ли си го?
По принцип за да включиш халогените ключа се издърпва навън, като трябва да си поне на габарити. Ако го издърпаш 2 пъти се включва допълнителната светлина за мъгла на стоповете - това пробвал ли си го?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
VTP написа:Я дай снимка на ключа ти, щото севте чувам 4-ка без халогени...
Значи имаш още много да слушаш
Загледай се по улиците и ще видиш колко много 4-ки имат вместо фарове за мъгла едни лъскави капачки. Това, което предлагаш, колегата не може да го направи, защото има ключ, който се издърпва само на една позиция - за задната светлина за следене.
Към автора на темата: Разгледай схеми и виж дали ако кабела (сив с жълто) на ключа не го дадеш на късо с някой от останалите няма да симулираш включване на халогените и евентуално да им се подаде напрежение. Най-лесно ще бъде ако намериш ключ с две позици от приятел и го вземеш назаем за проба...
-
ceko84
- Двигател:
Бих пробвал,но ме е страх да не изгоря нещо.Мисля че трябва да го премостя с някой от кафявите на буксата.Лошото е че нямам и познати с 4-ки тук във Видин,да взема един ключ за проба.Някой ако има и някоя друга идея, как може да се пробва без ключ да казва.Благодаря предварително
!
!-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
ceko84 написа:Бих пробвал,но ме е страх да не изгоря нещо.Мисля че трябва да го премостя с някой от кафявите на буксата.Лошото е че нямам и познати с 4-ки тук във Видин,да взема един ключ за проба.Някой ако има и някоя друга идея, как може да се пробва без ключ да казва.Благодаря предварително!
А във Видин морги има ли? Иди и вземи един ключ за проба от марга и ако стане това е твоя ключ
-
ceko84
- Двигател:
Няма,търсил съм и си намерих тук във форума,в понеделник го взимам пък дано стане,ако не отивам при някой майстор да го монтира.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
После драсни само дали е станало 

-
ceko84
- Двигател:
icefire написа:После драсни само дали е станало
-
ceko84
- Двигател:
Здравейте,взех ключ с опция за халоген и пак неще и неще.Как да ги накарам да заработат от ключа?
-
ceko84
- Двигател:
Халогените вече работят,някой умник е правил нещо в таблото и е срязал кабела.За тези които не знаят как се вади ключа,натиска се врътката за пускане на фарове навътре,и се завърта посока на часовниковата стрелка и успоредно се бута ключа навън.Благодаря на всички които писаха. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”