Като се пуснат с колегата с АХФ-а си давайте коментарите,другото е спам.Темата заминава в друга посока,дайте малко релакс

maniaka написа:Колега ходиш ли на 202 или по бояна?Ако ходиш аз в момента не съм в София но като се прибера може да ги пробваме мойта 2ка е с АХФ мотор и си е заводска не се е срещала с чип и дейл и е горе долу няква база за сравнение
radi_nrj написа:Така както си уреждате гонки в темата е въпрос на време на някой модератор да му писне и да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stefan4o написа:niki991 написа:колеги имах до преди 1 месец гофл 2 1.6 тд с турби ККК24 и интерколер от фят мареа.турбото надуваше на 1.4бара и коли до 100 коня ги правех смешни.А за голф 3 1з върви ама в ниските обороти а в високите го няма никав трябва чип и пак неможе да бие 1.6
А чипосана помпа-дюза 130хп дали ще успее да бие това 1.6 с турбо от Фиат Мареа? Сигурно ще са на кантар?
vanko.vw написа:Колега аз съм от софия и имам 1з ако искаш може да ги замериме но и аз съм си играл с него така че навървява но ако искаш да си го замериш съм на среща може да си я видял на събора зелена 3-ка в среден клас я пусках. Успех с голфчето
vanko.vw написа:Колега със стоково е за сега
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта