Ударен GOLF VI
-
bnick
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Re: Ударен GOLF VI
Ако се налага ремонт от джоба за 17к, мисля че си губи смисъла. По добре за продажба на части и със 17к и парите от частите нов
-
nedialko_vento
- Автомобил:
- Двигател:
Обмислял ли си вариант с тайландски части, чух че вече и за всички нови внасяли. Верно малко са на фъз геч като ги сложиш и се отварят луфтове, но като виждам освен представителния сервиз, това ти е единствена алтернатива.....наистина кофти за Голфчето
Аз лично имам известен опит, и познавам хора от бояджииното в Хаас, мисля че могат да ти помогнат ако не с друго поне с останали части, такива които са годни за ремонт...не е много но все пак. Ако решиш драсни на ЛС
Иначе успех и от мен 
- injdurev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
Отдавна не намирам време да драсна някой ред. Както и да е. Рекапитулацията до момента е следната:
1. След като, за начало, се жалвах пред самия застраховател, не постигнах абсолютно нищо и изгубих 45 дни (време за отговор от страна на застрахователя по закон).
2. Оказа се адски трудно да ангажираш вещо лице за цялостна оценка на щетата, защото или трябва да познаваш някого "лично", или започваш едно ходене по мъките докато намериш "лице" което си разбира и върши работата и се надяваш да намери време за теб покрай останалите си ангажименти (2 месеца за проклетата експертиза).
3. Адвокатите струват пари ( не си правете ваши сметки, а поставяйте всички въпроси директно за да сте наясно със грубата сума).
4. За завеждане на дело се внасят 4% от иска в полза на държавата.(виж т. 3)
5. Своевременно вадете заверени преписи на всички важни документи, дори и да смятате, че няма да ви трябват (ще ви трябват, а вадене на препис от КАТ отнема 30 дни).
Като резултат от всичко изминаха 7 месеца докато делото ВЛЕЗЕ в съда.
Единствената добра новина е, че след като обжалвах наказателното постановление, съда го отмени (държавата и в частност КАТ ми дължи 250 лева, които я камилата я камиларя).
На кратко важното тепърва предстои.
Още веднъж се извинявам, но все пак смятам да държа на обещанието си и да ви държа в течение за важните моменти около съдбата на GOLF-а.
Поздрави на всички и стискайте палци за делото.
Отдавна не намирам време да драсна някой ред. Както и да е. Рекапитулацията до момента е следната:
1. След като, за начало, се жалвах пред самия застраховател, не постигнах абсолютно нищо и изгубих 45 дни (време за отговор от страна на застрахователя по закон).
2. Оказа се адски трудно да ангажираш вещо лице за цялостна оценка на щетата, защото или трябва да познаваш някого "лично", или започваш едно ходене по мъките докато намериш "лице" което си разбира и върши работата и се надяваш да намери време за теб покрай останалите си ангажименти (2 месеца за проклетата експертиза).
3. Адвокатите струват пари ( не си правете ваши сметки, а поставяйте всички въпроси директно за да сте наясно със грубата сума).
4. За завеждане на дело се внасят 4% от иска в полза на държавата.(виж т. 3)
5. Своевременно вадете заверени преписи на всички важни документи, дори и да смятате, че няма да ви трябват (ще ви трябват, а вадене на препис от КАТ отнема 30 дни).
Като резултат от всичко изминаха 7 месеца докато делото ВЛЕЗЕ в съда.
Единствената добра новина е, че след като обжалвах наказателното постановление, съда го отмени (държавата и в частност КАТ ми дължи 250 лева, които я камилата я камиларя).
На кратко важното тепърва предстои.
Още веднъж се извинявам, но все пак смятам да държа на обещанието си и да ви държа в течение за важните моменти около съдбата на GOLF-а.
Поздрави на всички и стискайте палци за делото.
- injdurev
- Автомобил:
- Двигател:
Още не съм се отказал от опити за ремонт, но за сега не мога да пипам колата заради делото. Въпреки това ще се радвам на идеи ОСОБЕНО на варианти за взаимозаменяеми и подобрени детайли. Все пак вярвам, че колата пак ще излезе напътя.
injdurev написа:Още не съм се отказал от опити за ремонт, но за сега не мога да пипам колата заради делото. Въпреки това ще се радвам на идеи ОСОБЕНО на варианти за взаимозаменяеми и подобрени детайли. Все пак вярвам, че колата пак ще излезе напътя.
Здравей,колега в момента и аз възстановявам един ударен GOLF VI с челен удар и отворени air bag,проблема че тук в БГ части втора употреба няма,аз необходимите части си ги набавих от чужбина заедно с air bag и таблото,по принцип твойта скоростна кутия може да се завари,с отворените air bag колата си пали и можеш да си я караш ако не те дразни,за взаимнозаменяеми мойте радиатори като ги купувах искаха да видят отворите за водата къде са разположени но и те са производство 09-10г.ако имаш въпроси питай,ако желаеш и тел.за контакт остави за по-добро разяснение
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, части от екстериора (т.е. ламарини) за Голф 6 съм виждал масово в немското ebay.de
Разгледай какво има, някои продавачи изпращат и за България. Или пък ако имаш познат в Германия с кола, той може да ти докара нещо. Другото, което се сещам, е този сайт: ecstuning.com
Има много компоненти, но не знам как седи въпросът с доставката до България.
Разгледай какво има, някои продавачи изпращат и за България. Или пък ако имаш познат в Германия с кола, той може да ти докара нещо. Другото, което се сещам, е този сайт: ecstuning.com
Има много компоненти, но не знам как седи въпросът с доставката до България.
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Успех колега с делото...въпреки че си в правото си ,все пак нещата са ти на късмет с тия 0.49 така че друг път умната
за колата най-добре сметни на части какво можеш да и вземеш и дано ти изплатят от каското нещо и взимай нова и внимателно и така 
за колата най-добре сметни на части какво можеш да и вземеш и дано ти изплатят от каското нещо и взимай нова и внимателно и така - red_vento
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: AAM
Вярно темата е стара доста:) но какво стана с този голф, понеже ми е интересно предполагам и на др колеги сас застахователите и делото 
- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
Вероятно колегата е сменил вече марката на колата си, защото не влиза вече тук.
- red_vento
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: AAM
Възможно е 
- injdurev
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо не стана. Имам оферта за възстановяване на колата за 6000 без беговете. Изгубих делото на първа инстанция. Няма да сменям марката, така че помагайте с части. Кой каквото може да предложи. Ще я караме лека полека така че имам мноооого време. Приемам всякакви оферти за труд и части. Отбелязвам: КОЛАТА Е В ПЛОВДИВ
- injdurev
- Автомобил:
- Двигател:
И понеже не знам от къде да я подхвана, ако има ентусиасти, моля за впечатления, коментари и препоръки. За сега съм харесал едни момчета в Брацигово. Похвалиха ги, че добре работят.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”