Имам един двигател от транспортер производство седемдесет и някоя година. CU 2литра обем с въздушно охлаждане. Води се като тип двигател t4. Мотора е отремонтиран с нови части и предстои да се ползва за мото-делта. Трябват ми възможно повече данни за мощност на различни обороти, също така въртящ момент на различни обороти и по възможност информация за масла, топлинно число на свещи и т.н. Също, ако има някой който знае какъв разпределителен вал да сложа, че да повиша мощността, резонансни ауспуси.
Трябва ми информация за двигател CU 2L въздушно охлаждане.
Трябва ми информация за двигател CU 2L въздушно охлаждане.
Здравейте съфорумци!
Имам един двигател от транспортер производство седемдесет и някоя година. CU 2литра обем с въздушно охлаждане. Води се като тип двигател t4. Мотора е отремонтиран с нови части и предстои да се ползва за мото-делта. Трябват ми възможно повече данни за мощност на различни обороти, също така въртящ момент на различни обороти и по възможност информация за масла, топлинно число на свещи и т.н. Също, ако има някой който знае какъв разпределителен вал да сложа, че да повиша мощността, резонансни ауспуси.
- mladen201
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Трябва ми информация за двигател CU 2L въздушно охлаждане.
52kW 68PS 70bhp
Ако не ме лъже "Wikipedia" се произвежда от '68 до '83. От това което прочетох разбрах че е издръжлив двигател
Ако не ме лъже "Wikipedia" се произвежда от '68 до '83. От това което прочетох разбрах че е издръжлив двигател
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Трябва ми информация за двигател CU 2L въздушно охлаждане.
попитай ТОЗИ човек.
па и ти е градски...
доста е в час с бусовете Т3, а тоя матор мисля че идва точно от такъв.

па и ти е градски...
доста е в час с бусовете Т3, а тоя матор мисля че идва точно от такъв.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”