питане за млад шофьор
питане за млад шофьор
Здравейте колеги ,дали е забранено да карам след 22 часа,без придружител,дали има някакво ограничение? Понеже нямам 2 години стаж,и се вода млад шофьор.
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Re: питане за млад шофьор
Пълни глупости! Макар ,че е добра идея.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
ChronoS написа:Пълни глупости! Макар ,че е добра идея.

И какво караш ?

Абе имаха го като идея едно време нашите мили управници, ама така и не го прокараха този закон.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Хора, стига сте се спичали от всяка публикация на знайни и незнайни журналисти от знайни и незнайни медии, взели интервю от хора, които за да не ги забрави обществото изкачат с всякакви щури идеи, най-често взаимствани на парче от чужди законодатели.
Осланяйте се само и единствено на обнародвани в Държавен вестник закони, защото само тогава те влизат в сила.
Всичко останало са просто приказки.
Осланяйте се само и единствено на обнародвани в Държавен вестник закони, защото само тогава те влизат в сила.
Всичко останало са просто приказки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За почти 2 години стаж куките няма да ти кажат нищо. Аз като бях на няколко месеца нищо не са ми казвали. Повече гледат "бльоците" или жените щото именно те са потенциални бомби

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Те тая вечер говориха по новините,че обмисляли някакъв закон да можели 16 годишните да изкарат курс и да карат с придружител

-
- Автомобил:
- Двигател:
няма такова нешто колега, карай смело,но умната! 

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Мдаам, би било яко да забранят на неделните шофЕри да карат, на кифлите да се гримират зад волана, на Евгени Минчев да сваля мускулести пешеходци, ама уви, живеем в реалността 
Какво като съм млад шофьор, да ми въведат такива правила си е чиста дискриминация. Сигурно съседа на 80 години е по-безопасен от мен, макар да не чува, почти не вижда и простата го алармира
Друг е въпроса, че не си позволявам да нарушавам правилника, колегиален съм на пътя, пил не бих се качил и на тротинетка и не псувам зад волана. Какво да се прави, лош шофьор съм

Какво като съм млад шофьор, да ми въведат такива правила си е чиста дискриминация. Сигурно съседа на 80 години е по-безопасен от мен, макар да не чува, почти не вижда и простата го алармира

Друг е въпроса, че не си позволявам да нарушавам правилника, колегиален съм на пътя, пил не бих се качил и на тротинетка и не псувам зад волана. Какво да се прави, лош шофьор съм

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Те щяха да забранят на младите шофЕри да карат и кола над 1.4 или 1.6 ли беше не помня точно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
aRoGaNsS написа:Те тая вечер говориха по новините,че обмисляли някакъв закон да можели 16 годишните да изкарат курс и да карат с придружител![]()
МАНЕЕЕЕ !!! ти знаеш ли ко ше стане ако дадат на 16 годишните да карат ... АЗ ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАЗИДАМ У НАС !!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”