Формула 1, Сезон 2011

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Формула 1, Сезон 2011

Мнениеот Ludia » Пон 01 авг 2011 7:46

radotom написа:
godfadar написа:scare Черният си заслужи бана :beat_butt2

Че си заслужаваше шамарите - вярно е!
Ама той не тръгна да се връща на пистата, защото си беше НА пистата!
Перпендикулярно, при това mhihi
И риска да го отмаат беше също толкова голям, колкото да се изпраскат с... забравих кой беше, като тръгна.

Иначе най много ми хареса коментара накрая, при награждаването, относно това, че Бътън-старши приключил кариерата си на провесионален крос-пилот за да се отдаде на кариерата на професионален баща на Джейсън! :063: :063:

все си мислех, че повече няма на къде да падне нивото на коментаторите, но ме опровергаха вчера....
в началото не си сложили слушалките и при тийм радиото, вместо да ни оставят поне ние да слушаме, те бръщолевят....
после че гледаха друго състезание си е традиция... :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 01 авг 2011 7:53

Бътън е неотразим в подобни условия! :bowdown
Адски го харесвам и се радвам за четвъртата победа на отбора през този сезон. :applause:

Яд ме е за Хамилтън, но като не върви - не върви. Сам си попречи със завъртането, а и от бокса не му помогнаха. До колкото разбрах е имало проблеми с радиото - не са го чували.

Нали някой преди 3 старта не е вярвал, че Фернандо, Люис, Марк или Дженсън ще направят фурор и ще отмъкнат титлата на Себастиян?! ;)

Шампионата беше решен по-рано, просто вчера се затвърди... ;)

П.П.: Ред Бул са единствените, които са изминали пълната дистанция от началото на шампионата. Дори само това е достатъчно за да сме сигурни в двете титли за 2011 г. ;)

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Пон 01 авг 2011 8:30

Твоето мнение дали не е за бан, а? Колко победи на мокро и колко шампионски титли имаш, за да се изказваш така, а? Яд те е, че не си черен ли?!

Всички сме специалисти бре! :applause:

П.П.: И аз соля тук-там по пилоти и отбори, ама не може без уважение! Това не е тема за футболен шампионат! :banghead:

Последна промяна от escrime на Пон 01 авг 2011 8:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 01 авг 2011 8:34

Подкрепям ! Не е редно хейтърството да води, поне не и във Формула 1 !
Дори вчера по едно време и аз се хаванах, че му се кефя на карането :oops: поне докато не объркаха стратегията и да прави глупави грешки. Но хъса за борба е впечатляващ ! Както и на Алонсо, който също направи не малко грешки, но явно не чак толкова фатални.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 01 авг 2011 8:36

Хубави победи в последно време за Мак и Ферари, лошото е че Фетел е или втори или 3, а победителите са все различни. Дано малко се промени статуквото, за да е по - интересен шампионата до края. Коментаторите казват, че Спа и Монца би трябвало да са от слабите писти за Ред бул, но знае ли човек.
escrime написа:

Твоето мнение дали не е за бан, а? Колко победи на мокро и колко шампионски титли имаш, за да се изказваш така, а? Яд те е, че не си черен ли?!

Всички сме специалисти бре! :applause:

П.П.: И аз соля тук-там по пилоти и отбори, ама не може без уважение! Това не е тема за футболен шампионат! :banghead:

Мислех аз снощи да го напиша същото, но някакси се сдържах :да:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 01 авг 2011 9:01

barboukov написа:
ludiq1918 написа:По повод на изказа на едни колега по горе, че са подарили "победата" на Фетел- прав е. Той тоз един път да вземат да му дишат във врата и той ще направи грешка и ще изгуби позиция, после пък прави някви смешни опити да си я върне. Нещо май не е чак такъв голям състезател mhihi .

И точно за това Фетел заслужава титлата. Прави грешка (при тези условия е нормално и други сгрешиха), след това кара с прилично темпо без излишни рискове и пази позиция за повече точки. Ако изоставаше в шампионата дали щеше да е пак така? Така че недей да определяш "опитите му да си върне позицията" като смешни.

Относно ГП на Германия: Защо този път никой не ревна срещу заповедта, която издадоха този път на Фетел като се движеше зад Маса? Беше нещо от сорта на "И петото място носи точки". Не го оставиха на пистата да се състезава с Фелипе.

И в края на сезона ако трябва да избера състезанието на годината ще ми е адски трудно. Кое от кое е по-добро. За победа на сезона за момента с 2 ръце и 3 крака гласувам за тази на Бътън в Канада.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 01 авг 2011 9:18

barboukov написа:
Относно ГП на Германия: Защо този път никой не ревна срещу заповедта, която издадоха този път на Фетел като се движеше зад Маса? Беше нещо от сорта на "И петото място носи точки". Не го оставиха на пистата да се състезава с Фелипе.

това въобще не съм го видял/чул.... наистина ли са му казали това ? По кое време ? Та нали Маса имаше още едно задъжлително спиране за по-твърдите гуми ?!

ПП : ти пак ли си Модуля бре mhihi

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 01 авг 2011 9:19

Айде лекооооо,дали ще го нарека черното момченце както го наричат половината тука или черният какво ви бърка бе :banghead:

Завъртя се,не изчака да минат другите,наказаха го eusa

Много полит коректни станахте :screwy

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Пон 01 авг 2011 9:27

Ludia написа:
barboukov написа:

това въобще не съм го видял/чул.... наистина ли са му казали това ? По кое време ? Та нали Маса имаше още едно задъжлително спиране за по-твърдите гуми ?!

Той не е излизал... mhihi

Иначе, да, казаха му го. Бях на път да хвърля дистанционното по телевизора. mhihi

godfadar, щот' ти си некоректен, за това. Тук всеки си има фаворит. Личи си кога някой просто се закача и кога хейти. Капиш? ;)

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligan_sk » Пон 01 авг 2011 9:32

barboukov написа:
Ludia написа:
barboukov написа:

Някъде 10 тура преди края. И двамата имаха задължително спиране. Хайде да Ви помоля вече да не квалифицирате следващите отборни заповеди като помощ за Фетел.

ПП: Още малко модул ми остана. 2 седмици.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 01 авг 2011 9:47

hooligan_sk написа:
barboukov написа:
Ludia написа:
barboukov написа:

Някъде 10 тура преди края. И двамата имаха задължително спиране. Хайде да Ви помоля вече да не квалифицирате следващите отборни заповеди като помощ за Фетел.

ПП: Още малко модул ми остана. 2 седмици.

днес ще го гледам отново, този път с английския коментар... Заповедите са си заповеди. Понеже съм на мнение, че това е отборен спорт въпреки всичко, не ги осъждам. Ако съм изразявал негодуванието си по темата е било с цел опрадваване на Ферари от миналата година, когато доста хора скочиха ;)

А какво ще кажете за малоумното решение на стюардите да вкарат колата на Хайдфелд на буксир обратно в бокса ?! mhihi :banghead:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligan_sk » Пон 01 авг 2011 9:56

Стюардите постъпиха крайно безотговорно. Те правилно тръгнаха към бокса, но трябваше да го затворят първо death

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 01 авг 2011 9:57

Все едно само аз го наливам така,както и да е :beer ама и ти не скачай така бурно,нито се хваля,че карам нито нищо! :да:

Фен съм си на Шуми,Алонсо и Марк ме кефят как карат и ми е много противен Левис,по редица причини.И няма ли поне един път да си признае и да каже да сгреших,все гледа да се оправдава,че бил черен,че било случайно

Код: Избери всички

Наистина се извинявам на Пол ди Реста, тъй като не го видях!
:drunk това нито Алонсо,нито Марк,нито Шуми ще тръгнат така да увъртат,ама както и да е :beer

Колкото до колата на Хайдфелд,трябваше задължително кола за сигурност да излезне,ама тогава преднината на Макларъните щеше да изгори,а това с връщането към пита беше пълна простащина mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 01 авг 2011 9:59

hooligan_sk написа:Стюардите постъпиха крайно безотговорно. Те правилно тръгнаха към бокса, но трябваше да го затворят първо death

да и аз това си мислих... можеха да го затворят за 5 мин и всичко да мине безопасно...
а някой знае ли от къде мога да си сваля high res снимки от вчерашното състезание ?
Сещам за няколко доста красиви моменти на дрифтене, които бих искал да имам.

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 01 авг 2011 10:16

К.Одаджийски написа:
hooligan_sk написа:Че какво пък е виновен Хамилтън? Първо много хора се завъртяха, второ че стратегията не си я измисля сам, трето че интермедиата беше ези тура - той загуби жребия. и въпреки това 4то място никак не е зле :да:

ПП: Лошото е само че в това състезание в голяма степен подариха титлата на Фетел eusa

:да:
Ако не му бяха сложили интермедията въпреки наказанието щеше да диша във врата на Алонсо. Наказанието му си беше напълно заслужено обаче, а тия дето предлагат интермедии в мак и редбул заслужават :beat_butt2

Хамилтън лично е поискал да му сложат интермедия, не са го решили в бокса това!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”