широка предна броня не пасва

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
represent
Автомобил:
Двигател:

широка предна броня не пасва

Мнениеот represent » Пон 01 авг 2011 13:23

Пробвам вече 3-та броня и резултата е същия ... остават дупки точно в ъглите м/ъ предницата и калника .... не е от броните понеже след тфа ги слагах на други голфове и резултата е перфектен лягат си перфектно ... ;( може ли да има някаква разлика в купетата моя е 1.6 ТД 90 година ... с какво мога да я прибера навътре имам чувството че е почти невъзможно ... пробах с конзолата пробвах и без нея като едната дори с види се помъчих да я прибера и пак същото ... ако има някой със същия проблем моля да ме светне как го е оправил :) да подчертая само че не съм голям разбирач :) пишман шофиор съм още така че ако има нещо което съм казал непотготвен моля попрявяйте ме ;) :dummy: :dummy:

represent
Автомобил:
Двигател:

Re: широка предна броня не пасва

Мнениеот represent » Пон 01 авг 2011 13:23

става въпрос за голф 2 :)

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 01 авг 2011 13:26

1. Колата ти е с тесни брони предполагам? За да сложиш широките трябва да имаш и основата, която е по-различна от тая за широките брони. Основа викат на гредата, за която е захваната самата броня, която пък греда влиза в двата рога на двиг.отсек.
2. Освен това автомобилите с тясна и широка броня имат различни вежди на калниците.
3. Не съм сигурен дали държачите отстрани на калника са еднакви при тясна/широка броня. Но ако не са - смени и тях.
Понеже не си дал снимки карам съвсем на фантазия по проблемът, който се опитах да разбера от поста ти. mhihi

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пон 01 авг 2011 13:30

Пробвай с корейски брони ;)

represent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот represent » Пон 01 авг 2011 14:20

stefan4o написа:1. Колата ти е с тесни брони предполагам? За да сложиш широките трябва да имаш и основата, която е по-различна от тая за широките брони. Основа викат на гредата, за която е захваната самата броня, която пък греда влиза в двата рога на двиг.отсек.
2. Освен това автомобилите с тясна и широка броня имат различни вежди на калниците.
3. Не съм сигурен дали държачите отстрани на калника са еднакви при тясна/широка броня. Но ако не са - смени и тях.
Понеже не си дал снимки карам съвсем на фантазия по проблемът, който се опитах да разбера от поста ти. mhihi

да сменил съм всичко основата върху нея кората която влиза в бронята и държачите отстрани, той единия е малко счупен но те само дръшат бронята не играят никаква роля в пребирането и към калника :) ... аз нямам вежди на калниците сега и тях ще търся ... еми може би проблема е в купето някъде ще напълня дупките с пяна за да залича дупката :)

represent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот represent » Пон 01 авг 2011 14:21

KadROo написа:Пробвай с корейски брони ;)

колега какви са тези корейски брони ?? : ))

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 01 авг 2011 14:39

държачите за тясна и широка броня са много различни и те също прибират бронята навътре
с пяна да напълниш фугата е най-тъпото нещо което съм чувал от около месец в тоя раздел mhihi
замислял ли си се че може би проблема е в калниците или ти е крив голфа?
щом сменш вече 3та броня и пак не става - купи още една може и да стане

represent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот represent » Пон 01 авг 2011 14:45

parno написа:държачите за тясна и широка броня са много различни и те също прибират бронята навътре
с пяна да напълниш фугата е най-тъпото нещо което съм чувал от около месец в тоя раздел mhihi
замислял ли си се че може би проблема е в калниците или ти е крив голфа?
щом сменш вече 3та броня и пак не става - купи още една може и да стане

това с пяната го казах на шега ... емиии на пръв поглед не е крив голфа незнам ... също така никаде няма и следи от удар или са добре замаскирани .... а за държачките не съм съгласен че прибират ... не ми е сефте да слагам брони на 2ки слагали сме и без държачки все е едно но е грозно после с види ... :) незнам незнам просто от какво друго може да е ... но и аз вече клоня към тази версия че може да има някаде отклонение в купето. Довечера ще снимам да ви покажа за какви дупки си говорим щото може би не ви става ясно от обясненията ми .... тия дупки не са нито от държачите нито от гредата просто имам чувството че голфа ми е по тесен отпред : ))

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Пон 01 авг 2011 16:59

Колега остави майтапа на страна ,но аз мойта страта двойка като я купих беше с широка корейска броня. счупих я и сложих оригинална широка и наистина имаше луфт както каза ти... Голфа беше 85 - та ;)

represent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот represent » Пон 01 авг 2011 20:18

KadROo написа:Колега остави майтапа на страна ,но аз мойта страта двойка като я купих беше с широка корейска броня. счупих я и сложих оригинална широка и наистина имаше луфт както каза ти... Голфа беше 85 - та ;)

интересно ноо ей сега когато добавих и мигачите който не бях сложил и дупчицата се позатвори съвсем малко ... имам чувството че аз бъркам някаде .... за тези корейски брони колега не съм и чувал дай ми малко инфо : ))

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Вто 02 авг 2011 15:05

Броня като броня само , че корейско произвоство ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”