Като карам редимно по павета се чува едно дразнещо тракане отпред.
Мисля че е от амортисьорите ако ги стегна и се окаже че не е от тях дали има някакъв проблем в смисъл дали е лошо да са много натегнати?
тропат ми амортисьорите на голф3........
не е от накладките
малии всеки чул недочул и почва да пуска мухи в главите на хората
Та това са втулките на спирачните апарати ако ти трака на метал и то е само ако минаваш по павета верно гадно е но хубавото е че нищо няма да и стане и няма смисъл да се прави просто си караш така и си свиркаш но ако си маниак отиваш на стругар и ще ти ги оправи но няма много смисъл от цялата маниполация 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
колегата е прав-и аз съм със същия проблем-тези втулки ме подлудиха.2 пъти я проверявам от А до Я всичко здраво-а то излезе във втулките на спираяните апарати.Ремонтен комлект не се продава,та сега мисля да си направя нови на стругар-че не трайвам да ми трака нещо.Ако не купувам нови апарати.dxd написа:не е от накладкитемалии всеки чул недочул и почва да пуска мухи в главите на хората
Та това са втулките на спирачните апарати ако ти трака на метал и то е само ако минаваш по павета верно гадно е но хубавото е че нищо няма да и стане и няма смисъл да се прави просто си караш така и си свиркаш но ако си маниак отиваш на стругар и ще ти ги оправи но няма много смисъл от цялата маниполация
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”