Какъв ГИ за ауди А3 1.6 АКЛ
Какъв ГИ за ауди А3 1.6 АКЛ
Какъв ГИ за ауди А3 1.6 АКЛ ми препоръчвате да сложа и в кои сервиз в София.Интересува ме нещо добро е ми се отбива номера и после да виса по сервизи(бюджета е до 1200лв.)колеги благодаря ви предварително.
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Какъв ГИ за ауди А3 1.6 АКЛ
В този бюджет имаш огромен избор, но освен марка ГИ търси добър сервиз който да направи качествен монтаж, оказва се че сервиза е много по-важен от всичко друго. 

Колега,eуrogas доколкото си спомням ти работеше в газовия сервиз на еврогас в Горна Баня,за там съм чувал хубави мнения,ти какво би ми препоръчал от тези системи с които вие работите.Толкова ли е надежден Фобоса,колкото го изкарват или трябва да се насоча кум някоя италианска уредба.Какъв е реда при вас имате ли много работа със записване ли става и в рамките на колко горе долу се чака,монтажа за колко време става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
onicks написа:Колега,eуrogas доколкото си спомням ти работеше в газовия сервиз на еврогас в Горна Баня,за там съм чувал хубави мнения,ти какво би ми препоръчал от тези системи с които вие работите.Толкова ли е надежден Фобоса,колкото го изкарват или трябва да се насоча кум някоя италианска уредба.Какъв е реда при вас имате ли много работа със записване ли става и в рамките на колко горе долу се чака,монтажа за колко време става.
Kakво очакваш да ти отговори колегата?Всеки хвали това с което работи.Според мен фобоса е много надценен но това е мнение на конкурентна фирма.Бюджета който си определил е добър и би могъл деа сложиш нещо марково.Поразпитай прочети това онова и тогава вземай решение не седоверявай на нас газаджиите мненията ни са субективни.Успех в избора.

Да колега затова се обръщам към вас за субективно мнение,особено за хора които имат поставен ГИ на този мотор 1,6 АКЛ монтиран тук в София и в сервиза които го е монтирал.Интересуват ме както положителни,така и отрицателни коментари за да не повторя нечия грешка.Долни Богров отначалото са били добри(имам познат мотирал там фобос 1 доволен минал 120000км за 2,5 години) сега ги няма старите маистори и е зле положението.Павлово-там съм сложил 3бр. уредби обикновени бях доволен познавам Шефа им офертата е Бигас-1200лв 2год.гаранция или 50000км.Има някакъв маистор на Хладилника дето ми го препоръчват и са питали за оферта като за свои човек Старгас 1100лв.Мисля тия дни да ги видя тия момчета от Горна Баня и така.Затова колеги предлагаите и вие.
- eurogas
- Контакти:
Избери си каквото ти хареса, пазара е пълен. 

Последна промяна от eurogas на Сря 03 авг 2011 6:48, променено общо 1 път.
Колеги,колата я взех преди 2 месеца мисля да я покарам,искам да и сложа ГИ за да нямам проблеми,орносно сервиза в Горна баня получих някои - отрицателни отзиви единият от които е от мои добър приател и ще търся друг,относно Павлово познавам шефа им но за заринати от работа а след седмица излизат отпуска и си идват чак на 28.08 иначе там бигас за 1200лв.Друг сервиз http://metan-bg.com там двама колеги са си сложили ГИ Стефанели-1050лв.за сега са доволни вие някакви отзиви за там и за тази система.
- eurogas
- Контакти:
Стефанели е нисък бюджетен клас система, която няма нищо общо с Фобос 1 като възможности. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
eurogas написа:Стефанели е нисък бюджетен клас система, която няма нищо общо с Фобос 1 като възможности.
Колега можеш ли да обосновеш това си мнение?Поне веднъж ще дадеш ли смисленно обяснение?
Колеги за Гришата от кв.Хладилника има ли добри отзиви и доволни колеги.
- eurogas
- Контакти:
Мога да се обоснова разбира се, само времето ми е недостатъчно, сега сме в сезон и монтираме, зимата ще пишеме обстоятелствено. 

Колеги успях да се вместя в графика на газаджиите в Павлово за утре и след това излизат отпуска,но сега се колебая каква уредба да сложа вариантите са 2.Първия е бигас 1200лв само бутилката е българска останалото в комплета е италянско.Вторият е симгас 980лв бутилката и компютара са БГ всичко останало е италянско.И двата варианта могат да се ремонтират да се подменят отделни компоненти имат и ремонтни китове.Момчетата казаха,че и джата варианта стават за мен аз трябва да си реша.Та питам се аз какво да сложа на тази А3-ка все пак е малкои мотор обикновен и се чудя.Вие какво бихте ме посъветвали.
Колеги,сложиха ми Симгас 980лв+10лв гас за тест+20лв за узаконяване общо 1010лв.Бутилката е 25 литра,испаритела е ,,Симгас,, ,електромагнитен клапан valtek,инжектор Rail,мултиклапана не мога да го разчета това са данните от паспорта.Като цяло тествах А3-та на околовръстното 160км ги дигна без проблем,
но повече нямаше къде,няма придърпване на празен ход работи стабилно,колата си върви добре можеби почти няма разлика с бензина,монтажа излежда перфектен почти ништо не се вижда всичко е скрито,за разход незнам тепърва ще видя след 1000км ми казаха да отида за допълните настроики.Като цяло засега съм доволен от Ансико Газ гр.София ул.Иван Сусанин 28 надявам се и такъв да остана.
но повече нямаше къде,няма придърпване на празен ход работи стабилно,колата си върви добре можеби почти няма разлика с бензина,монтажа излежда перфектен почти ништо не се вижда всичко е скрито,за разход незнам тепърва ще видя след 1000км ми казаха да отида за допълните настроики.Като цяло засега съм доволен от Ансико Газ гр.София ул.Иван Сусанин 28 надявам се и такъв да остана.
Върни се в “Автогазови уредби”