Проблем със харда

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Re: Проблем със харда

Мнениеот barezifranko » Вто 02 авг 2011 20:01

Изолирани ли са няма как да тръгнат. Ако говорим за физическите лоши сектори там спасение наистина няма. А отностно антивирусната слагай Аваст и и си Ти. :beer

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Вто 02 авг 2011 20:09

Така е и аз така знам почнат ли бад секторите е еднопосочен билет,но има едно но,този билет може да се точи няколко години.На първия ми комп харда е на 6-7години и за в момента има 1900 бад сектора,поради което от 80 гб е станал на 31гб но работи,след няколко дена ще му слагам уиндоус.Тай че тоя ми сегашния хард ако устиска още 1-2 години ще е добре.А за нода след като се прибрах у дома след последния ми пост който писах от тела,ми премахна сам при началното си сканиране един троянец даунлоадер и изпрати вчерашния вирус за преглед в централата на нод.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Сря 03 авг 2011 21:08

Малко развитие по темата след като днес пак ми угасна харда и тръгването му след вадене и слагане на захранващия и дата кабела му,реших че петъка е близо и трябва да знам хард ли е,вирус ли е,кабел ли е и преинсталирах вина.2 та часа мъки свършиха току що но ми направи впечатление че компа ми много се е ускорил нещо :roll: -преинстал на вина за 15 мин това никога не е било,всичко се инсталира супер бързо а бекъп файла на нортон чоста стана за по малко от 6 мин а е 4,3 гб.Чак да не повярва човек а единственото което съм правил на компа е значителното намаляване на температурата на чипа на дъното,но ще си покаже тея дни.Само да не се окаже че това забързване е като по силното светене на крушка преди да изгори mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”