passat b4.- пружини
- turbinata
- Автомобил: passat b4
- Двигател: AEK
passat b4.- пружини
колеги искам да знам дали от голф-3 пружините дали стават за пасат б4? благодаря предварително
Последна промяна от turbinata на Сря 03 авг 2011 11:54, променено общо 1 път.
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Re: passat b4.- прожини
Нестава
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
прУжини !
- turbinata
добре защо да не стават каква е разликата не можели да се паснат тези пружини за пасата

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: passat b4.- пружини
На Пасата му тежи дупето повече от на Голфа.
- turbinata

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
По-тежък означава по-силни пружини, иначе с тези от Голф ще подскача все едно са му изпуснали амортисьорите. Има пружини които свалят купето, които са си за определения модел.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За ставане стават, но не се знае какъв ще е ефекта, иначе чисто физически като дали пасват - да пасват. Е зависи от годината на колите че след определена година предните се различават малко.
- turbinata
колега пасата е 1996година а голфа май 1993година пружините са червени спортни искам да ги кача на пасата да изглежда по красив

- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Отзад няма да е красив със сигурност 

- turbinata
Ако може модератор да изтрие тази тема блогодаря предварително
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Ще помоля за една консултация!Колега беше сменил задните пружини с предни от Лада.Коментираше се,че ставали и предни от Вартбург.И тук иде моят въпрос-дали ще паснат задни пружини от БМВ 5 серия?Не ми се смейте,ще обясня.Приятел кара Витара,и махна оригиналните с цел повдигане.Сложи тея от БМВ-то,паснаха,но по тея оффроуд форуми го убедиха да сложи от Вартбург.Те паснаха перфектно и сега ми дава тея от БМВ-то,мерих ги 39 см.Питам,щото колата я карам всеки ден и не мога да рискувам да седи разглобена докато намеря подходящи пружини.Предполам ме разбирате,че не ми се дават парици за оригинални пружини.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Zdravko Zankov написа:Ще помоля за една консултация!Колега беше сменил задните пружини с предни от Лада.Коментираше се,че ставали и предни от Вартбург.И тук иде моят въпрос-дали ще паснат задни пружини от БМВ 5 серия?Не ми се смейте,ще обясня.Приятел кара Витара,и махна оригиналните с цел повдигане.Сложи тея от БМВ-то,паснаха,но по тея оффроуд форуми го убедиха да сложи от Вартбург.Те паснаха перфектно и сега ми дава тея от БМВ-то,мерих ги 39 см.Питам,щото колата я карам всеки ден и не мога да рискувам да седи разглобена докато намеря подходящи пружини.Предполам ме разбирате,че не ми се дават парици за оригинални пружини.
Ами колега, като не ти се дават парици, що я караш бе? Пък и парици за гориво трябват и за други неща по нея!

Така и така е пусната темата та да попитам и аз
Пасата отпред ми е с пружини, на които има три зелени точки и една оранжева и е с маслени амове, но още като го купих ми се видя доста мек
Въпроса ми е ако някой е наясно да сподели в два реда, кои са следващите пружини по твърдина, защото ми предлагаха от вр6, но с тях муцуната се вирва предвид различните тегла на колите ?
Или просто да сложа твърди газови амове отпред ?
Колеги, можете ли да споделите вие с какви пружини сте, говоря за предни и с каква цветна маркировка са пружините, на 2.0 и В4 двигател
Защото както знаете м/у В3 и В4 има разлика в пружините, а при някои и в последната горна навивка
Благодаря

Пасата отпред ми е с пружини, на които има три зелени точки и една оранжева и е с маслени амове, но още като го купих ми се видя доста мек

Въпроса ми е ако някой е наясно да сподели в два реда, кои са следващите пружини по твърдина, защото ми предлагаха от вр6, но с тях муцуната се вирва предвид различните тегла на колите ?
Или просто да сложа твърди газови амове отпред ?
Колеги, можете ли да споделите вие с какви пружини сте, говоря за предни и с каква цветна маркировка са пружините, на 2.0 и В4 двигател

Благодаря