Сашо ако има гаранционна карта или друг документ, на който точно и ясно се вижда кога е закупил ксенона истината ще излезе на яве.Но не ми се вярва да си измисля.
Към колегата преди мен колега,няма значение дали е член клуба или не.Дали е познат на модератор/администратор или не.Администратора/модератора е длъжен да вземе отношение за разрешаването на такъв проблем,за да страдаш после ти или някой друг.и после да ревеш на сам на там "Ама в тоя форум е пълно с измамници и мошеници".
Некоректен колега и търговец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректен колега и търговец
Последна промяна от rosen79 на Сря 03 авг 2011 21:13, променено общо 1 път.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, Дедмене, ти до едни круЖки ли стигна бе, аман... че търси пари и от човека и го "топи", деЦка му раОта.
Сложил си шитавия ксИнон да ослепяваш ората с кенефо, па и пара за чичо скрудж с жЛътите круЖки тРъсиш, еб@х те у гъзаро!
Под вола, теле няма

Сложил си шитавия ксИнон да ослепяваш ората с кенефо, па и пара за чичо скрудж с жЛътите круЖки тРъсиш, еб@х те у гъзаро!

Под вола, теле няма

Последна промяна от Pichaga на Чет 04 авг 2011 0:06, променено общо 1 път.
Причина: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Причина: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:stefan4o написа:Ами реално не е трябвало да плащаш още първия път... може да те е помислил за каракуда и да иска да те изклати
Искам,не искам,не се кара без фарове...![]()
ПС: Сега нямам никакви светлини заради него...
Мдаааа... Гаранция има, но тя все някога свършва.
Чухме и продавача, сега е ред отново на купувача. Дали е бил наясно, че гаранцията е изтекла?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
В случея колегата продавач,се защити доста добре.Стига всичко да е вярно,което се предполага че е така.
И на последно място ще кажа...защо са ви тея ксенони бе,още повече на Х4.Светите навсякъде другаде,но не и на пътя.Аз имах и го махнах поради тази причина...
И на последно място ще кажа...защо са ви тея ксенони бе,още повече на Х4.Светите навсякъде другаде,но не и на пътя.Аз имах и го махнах поради тази причина...

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
rosen79 написа:Сашо ако има гаранционна карта или друг документ, на който точно и ясно се вижда кога е закупил ксенона истината ще излезе на яве.Но не ми се вярва да си измисля.
Към колегата преди мен колега,няма значение дали е член клуба или не.Дали е познат на модератор/администратор или не.Администратора/модератора е длъжен да вземе отношение за разрешаването на такъв проблем,за да страдаш после ти или някой друг.и после да ревеш на сам на там "Ама в тоя форум е пълно с измамници и мошеници".
Росене, тва за модератори го написах с някаква ирония, щото Дедмена го е използвал.А иначе си прав, че е пълно с негодници.И на мен ми се е случвало да получавам нещо по-различно от това което чакам.У форума стана така, че който се преебал преебал, който не е да си чака реда.Има и много свестни момчета от които си пазарувам без да гледам предварително
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
коренно противоположни версии
и тъй като тука не е съд, въпреки че понякога ми се иска да стана като съдията дред, предлагам Сашко да си каже, да покаже гаранционна карта, касова бележка и да се види, от кога тече гаранцията
дотук само твърдения неподкрепени с доказателства
другите, моля да се въздържате от мнения, осъждания и обиди преди да се изясти случая
и тъй като тука не е съд, въпреки че понякога ми се иска да стана като съдията дред, предлагам Сашко да си каже, да покаже гаранционна карта, касова бележка и да се види, от кога тече гаранцията
дотук само твърдения неподкрепени с доказателства
другите, моля да се въздържате от мнения, осъждания и обиди преди да се изясти случая
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
marrs написа:
3. Към модератора
Принципно има много варианти двете страни на конфликт да бъдат призовани да изложат своята версия на събитията. Поставянето на ултимативни срокове не е най-безпристрастната покана за изясняване на фактите. Дори в държавните административни структури има законен седем дневен срок, в който ответника да отговори. Ако става въпрос в процесуалната практика, то срока там е цели две седмици. В крайна сметка нали уж всички участници във форума би следвало да са с равни права?!
Тук не е държавна институция.
Както казаха - не е и съд.
Тук важат форумните правила.
И понеже не за първи път има тема "Измамник", вече си има канален ред

Срокът ти беше 3 дни, за да изложиш твоята версия и/или да предприемеш действия за оправяне на ситуацията.
След този срок се слага титла измамник и се включва съответния потребител в тази група.
Дори и след този срок набеденото лице може да се защити и да отпаднат всички санкции!
Форума, екипа, клуба е твърдо против ИЗМАМИТЕ и води съответната политика за борба с тях и се използват всички налични средства.
В случая ти се защити и в момента имаме две думи, една с/у друга.
Надявам се на всички търсачи на конспирации да стана ясно, че никой не се ползва с привилегии.
Това е процедурата и е помогнала на доста хора тук, както и е довела до доста санкции за действителни измамници.
Дед мен има право на своята реплика и това е.
Ето защо темата е отключена.
Всички други коментари са излишни!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Веско,прочетох написаното от теб и жена ти ( Все пак знам какво работи )...
Нямам голямо желание да се занимавам с мишка като теб и мисля че и няма смисъл...
Започвам от тък : Даваш някакви дати,но на кой точно мой документ даден от теб пише нещо за гаранция ?
Нищо не ми даде....
Платих ти ксенон на 6К,а ми сложи на 5К-разбрах ме се да ми го смениш когато имаш и тогава да си получиш всички пари...
Монтажът стана при мой познати в сервиз,защото ти нямаше къде да го направиш и искаше на улицата пред нас...
Мога да снимам колко ти е некъдърен монтажа,ако искаш...
Не само си нагъл,ама и лъжеш....
Обадих ти се края на ноември за да ти кажа за промяна на цвета на ксенона ти....
Каза няма проблем и ще ми го смениш след време...( колко съм бил тъп и найвен )....
Прав си,не си карах колата няколко седмици след нова година,защото не ми работеше единия ксенон..
Да,пред него ти дадох парите и ти казах за другата крушка-помня как само мълчеше и се оправдаваше за пореден път...
За другите две неща които си написал :
Добре че имаш умна жена адвокат,че нямаше да може да го роди това умно нещо главата ти...
( Почти ме разплака....
)
В заключение : Нямам желание да се обяснявам или да се доказвам пред мишка като теб-просто не си ми в категорията и нямам желание да падам до твоето ниско ниво...
Колеги,имайте едно наум с колегата....
За мен всичко приключи и като автор на темата моля да се заключи !!
Няма смисъл-става все едно се мята кайма по работещ вентилатор...
ПС: За няколкото години,откакто съм потребител във форума съм помогнал на познати и непознати колеги,и смятам че съм се доказал като коректен и точен колега !!!

Нямам голямо желание да се занимавам с мишка като теб и мисля че и няма смисъл...

Започвам от тък : Даваш някакви дати,но на кой точно мой документ даден от теб пише нещо за гаранция ?
Нищо не ми даде....

Платих ти ксенон на 6К,а ми сложи на 5К-разбрах ме се да ми го смениш когато имаш и тогава да си получиш всички пари...

Монтажът стана при мой познати в сервиз,защото ти нямаше къде да го направиш и искаше на улицата пред нас...

Мога да снимам колко ти е некъдърен монтажа,ако искаш...

Александър се обади за смяна на една изгоряла крушка на 07.03.2011 г
Не само си нагъл,ама и лъжеш....
Обадих ти се края на ноември за да ти кажа за промяна на цвета на ксенона ти....

Каза няма проблем и ще ми го смениш след време...( колко съм бил тъп и найвен )....

Няма как колегата да твърди, че крушката ме е изгоряла по-рано, тъй като по това време няма как да се е придвижвал с колата си, заради активната до тогава акция „Светлина”.
Прав си,не си карах колата няколко седмици след нова година,защото не ми работеше единия ксенон..

на 05.06.2011 г., когато с колегата Green Lady
Да,пред него ти дадох парите и ти казах за другата крушка-помня как само мълчеше и се оправдаваше за пореден път...

За другите две неща които си написал :
Добре че имаш умна жена адвокат,че нямаше да може да го роди това умно нещо главата ти...

( Почти ме разплака....

В заключение : Нямам желание да се обяснявам или да се доказвам пред мишка като теб-просто не си ми в категорията и нямам желание да падам до твоето ниско ниво...
Колеги,имайте едно наум с колегата....

За мен всичко приключи и като автор на темата моля да се заключи !!
Няма смисъл-става все едно се мята кайма по работещ вентилатор...

ПС: За няколкото години,откакто съм потребител във форума съм помогнал на познати и непознати колеги,и смятам че съм се доказал като коректен и точен колега !!!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Саше, никакъв документ ли нямаш ?
Айде сканирай каквото имаш, защото ми стана интересно това дето адвокатката е написала и искам да се разбере, че не е права момата... пък и тоз за сега не е за измамници, ами за нерегламентирани, но ако е така, това което казваш, си е за розаво ....
Айде сканирай каквото имаш, защото ми стана интересно това дето адвокатката е написала и искам да се разбере, че не е права момата... пък и тоз за сега не е за измамници, ами за нерегламентирани, но ако е така, това което казваш, си е за розаво ....
- Dead man
- Контакти:
Жоре,нямам нищо-нищо не ми е дал....
И само колко точно го е написал-само часовете липсват....
ПС: Това е да имаш жена адвокат...

И само колко точно го е написал-само часовете липсват....
ПС: Това е да имаш жена адвокат...

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Безпредметно е в момента и двете страни да оправят нападки и квалификации.Не е възпитано и етично просто.Ясно е,че нито единия може да докаже,нито другия,тъй като липсва черно на бяло какъвто и да е документ,обвинението към търговеца отпада,също и оправданието му.На това му се вика патова ситуация и другарката юрист много добре знае.
Тука малко ситуацията стана бития - бит,е@ания - е@ан,ми дай да събираме тъпаните.
За хората,които не познават и двамата остава-едно на ум за търговеца и момент в който Александър би доказал,че е прав.
Дано се явих добре като обобщаващ.
Тука малко ситуацията стана бития - бит,е@ания - е@ан,ми дай да събираме тъпаните.
За хората,които не познават и двамата остава-едно на ум за търговеца и момент в който Александър би доказал,че е прав.
Дано се явих добре като обобщаващ.

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Dead man, ти защо не изисква от него касова бележка или гаранционна карта ? Знаеш, че това не е във твой плюс...сега той ако каже, че ти е дал...а ти реално нямаш такава какво правим...той си попълва една гаранционна карта с дадите които е постнал във темата...и какво правиме-ти гориш...излизаш лъжец и прочее....За другия път да си знаеш 

Една крушка ОсраН/Филипс/Бош с нажежаема жичка Н4 струва да кажем 5 лв. Две крушки са 10 лв. Тоя ксенон освен да пече гугутките по стълбовете друго не прави, ама автора си знае.
За тия 10 лв ли е цялата работа? Едва ли, автора се пише ощетен но няма как да го докаже.
И що се лепите на тия ефтини ксенони, а после ревете че горят крушки и баласти на поразия???
Цялата работа ми е странна по принцип с пазаруването от форума, с пазаруването от нета по принцип и с пазаруването от недоказани места.
От това момче marrs преди година или повече си купих едни гуми по куриер, и трябва да кажа че нещата протекоха без никакви проблеми, дори след това се интересуваше дали съм доволен от покупката.
Туй иде да покаже че автора не може да обявява в некоректност, само заради неговия случай.
Все си мисля че накрая нещата ще се оправят и че ще си стиснете ръцете като големи хора.
За тия 10 лв ли е цялата работа? Едва ли, автора се пише ощетен но няма как да го докаже.
И що се лепите на тия ефтини ксенони, а после ревете че горят крушки и баласти на поразия???
Цялата работа ми е странна по принцип с пазаруването от форума, с пазаруването от нета по принцип и с пазаруването от недоказани места.
От това момче marrs преди година или повече си купих едни гуми по куриер, и трябва да кажа че нещата протекоха без никакви проблеми, дори след това се интересуваше дали съм доволен от покупката.
Туй иде да покаже че автора не може да обявява в некоректност, само заради неговия случай.
Все си мисля че накрая нещата ще се оправят и че ще си стиснете ръцете като големи хора.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
joromnt написа:Е
Ето това е цялата истина !

Междодругото се чувствам леко гузен, тък като неправомерно написах повечето си коментари към него, без да съм прочел неговата версия. Извинявам ти се

Явно колегите не са се доразбрали както трябва....
- Dead man
- Контакти:
vucata написа:Dead man, ти защо не изисква от него касова бележка или гаранционна карта ? Знаеш, че това не е във твой плюс...сега той ако каже, че ти е дал...а ти реално нямаш такава какво правим...той си попълва една гаранционна карта с дадите които е постнал във темата...и какво правиме-ти гориш...излизаш лъжец и прочее....За другия път да си знаеш
Нали се познаваме-разчитам на неговата мъжка дума все пак....

Вече съжалявам че пуснах темата-не стига че се наебах,ами и Марсчо ще излезе "сух от водата"...

За тия 10 лв ли е цялата работа?
Ксенонът беше H4 bi ( moving ) и цената беше 180 лева + 50 лева монтаж...

Колегата е наистина голям човек-жена му да му пише постовете....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”