Некоректен колега и търговец

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега и търговец

Мнениеот rosen79 » Сря 03 авг 2011 21:09

Сашо ако има гаранционна карта или друг документ, на който точно и ясно се вижда кога е закупил ксенона истината ще излезе на яве.Но не ми се вярва да си измисля.
Към колегата преди мен колега,няма значение дали е член клуба или не.Дали е познат на модератор/администратор или не.Администратора/модератора е длъжен да вземе отношение за разрешаването на такъв проблем,за да страдаш после ти или някой друг.и после да ревеш на сам на там "Ама в тоя форум е пълно с измамници и мошеници".

Последна промяна от rosen79 на Сря 03 авг 2011 21:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 03 авг 2011 21:13

Абе, Дедмене, ти до едни круЖки ли стигна бе, аман... че търси пари и от човека и го "топи", деЦка му раОта. :mrgreen:
Сложил си шитавия ксИнон да ослепяваш ората с кенефо, па и пара за чичо скрудж с жЛътите круЖки тРъсиш, еб@х те у гъзаро! :Mr Green Fun
Под вола, теле няма :beer

Последна промяна от Pichaga на Чет 04 авг 2011 0:06, променено общо 1 път.
Причина: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 03 авг 2011 21:18

Dead man написа:
stefan4o написа:Ами реално не е трябвало да плащаш още първия път... може да те е помислил за каракуда и да иска да те изклати :Mr Green Fun

Искам,не искам,не се кара без фарове... :screwy
ПС: Сега нямам никакви светлини заради него... :banghead:

Мдаааа... Гаранция има, но тя все някога свършва.
Чухме и продавача, сега е ред отново на купувача. Дали е бил наясно, че гаранцията е изтекла?

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 03 авг 2011 21:18

В случея колегата продавач,се защити доста добре.Стига всичко да е вярно,което се предполага че е така.

И на последно място ще кажа...защо са ви тея ксенони бе,още повече на Х4.Светите навсякъде другаде,но не и на пътя.Аз имах и го махнах поради тази причина... :screwy

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Сря 03 авг 2011 21:32

rosen79 написа:Сашо ако има гаранционна карта или друг документ, на който точно и ясно се вижда кога е закупил ксенона истината ще излезе на яве.Но не ми се вярва да си измисля.
Към колегата преди мен колега,няма значение дали е член клуба или не.Дали е познат на модератор/администратор или не.Администратора/модератора е длъжен да вземе отношение за разрешаването на такъв проблем,за да страдаш после ти или някой друг.и после да ревеш на сам на там "Ама в тоя форум е пълно с измамници и мошеници".

Росене, тва за модератори го написах с някаква ирония, щото Дедмена го е използвал.А иначе си прав, че е пълно с негодници.И на мен ми се е случвало да получавам нещо по-различно от това което чакам.У форума стана така, че който се преебал преебал, който не е да си чака реда.Има и много свестни момчета от които си пазарувам без да гледам предварително

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 03 авг 2011 21:51

коренно противоположни версии
и тъй като тука не е съд, въпреки че понякога ми се иска да стана като съдията дред, предлагам Сашко да си каже, да покаже гаранционна карта, касова бележка и да се види, от кога тече гаранцията
дотук само твърдения неподкрепени с доказателства
другите, моля да се въздържате от мнения, осъждания и обиди преди да се изясти случая

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 03 авг 2011 23:15

marrs написа:
3. Към модератора

Принципно има много варианти двете страни на конфликт да бъдат призовани да изложат своята версия на събитията. Поставянето на ултимативни срокове не е най-безпристрастната покана за изясняване на фактите. Дори в държавните административни структури има законен седем дневен срок, в който ответника да отговори. Ако става въпрос в процесуалната практика, то срока там е цели две седмици. В крайна сметка нали уж всички участници във форума би следвало да са с равни права?!

Тук не е държавна институция.
Както казаха - не е и съд.
Тук важат форумните правила.
И понеже не за първи път има тема "Измамник", вече си има канален ред :?
Срокът ти беше 3 дни, за да изложиш твоята версия и/или да предприемеш действия за оправяне на ситуацията.
След този срок се слага титла измамник и се включва съответния потребител в тази група.
Дори и след този срок набеденото лице може да се защити и да отпаднат всички санкции!
Форума, екипа, клуба е твърдо против ИЗМАМИТЕ и води съответната политика за борба с тях и се използват всички налични средства.
В случая ти се защити и в момента имаме две думи, една с/у друга.

Надявам се на всички търсачи на конспирации да стана ясно, че никой не се ползва с привилегии.
Това е процедурата и е помогнала на доста хора тук, както и е довела до доста санкции за действителни измамници.

Дед мен има право на своята реплика и това е.
Ето защо темата е отключена.
Всички други коментари са излишни!

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 03 авг 2011 23:19

Веско,прочетох написаното от теб и жена ти ( Все пак знам какво работи )... :012:

Нямам голямо желание да се занимавам с мишка като теб и мисля че и няма смисъл... :screwy

Започвам от тък : Даваш някакви дати,но на кой точно мой документ даден от теб пише нещо за гаранция ?

Нищо не ми даде.... :deal

Платих ти ксенон на 6К,а ми сложи на 5К-разбрах ме се да ми го смениш когато имаш и тогава да си получиш всички пари... :012:

Монтажът стана при мой познати в сервиз,защото ти нямаше къде да го направиш и искаше на улицата пред нас... :screwy

Мога да снимам колко ти е некъдърен монтажа,ако искаш... :deal

Александър се обади за смяна на една изгоряла крушка на 07.03.2011 г

Не само си нагъл,ама и лъжеш....

Обадих ти се края на ноември за да ти кажа за промяна на цвета на ксенона ти.... :deal
Каза няма проблем и ще ми го смениш след време...( колко съм бил тъп и найвен ).... :banghead:
Няма как колегата да твърди, че крушката ме е изгоряла по-рано, тъй като по това време няма как да се е придвижвал с колата си, заради активната до тогава акция „Светлина”.

Прав си,не си карах колата няколко седмици след нова година,защото не ми работеше единия ксенон.. :012:

на 05.06.2011 г., когато с колегата Green Lady

Да,пред него ти дадох парите и ти казах за другата крушка-помня как само мълчеше и се оправдаваше за пореден път... :012:

За другите две неща които си написал :

Добре че имаш умна жена адвокат,че нямаше да може да го роди това умно нещо главата ти... :012:
( Почти ме разплака.... :applause: :applause: )

В заключение : Нямам желание да се обяснявам или да се доказвам пред мишка като теб-просто не си ми в категорията и нямам желание да падам до твоето ниско ниво...

Колеги,имайте едно наум с колегата.... :012:

За мен всичко приключи и като автор на темата моля да се заключи !!
Няма смисъл-става все едно се мята кайма по работещ вентилатор... :012: :012: :deal

ПС: За няколкото години,откакто съм потребител във форума съм помогнал на познати и непознати колеги,и смятам че съм се доказал като коректен и точен колега !!!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 03 авг 2011 23:32

Саше, никакъв документ ли нямаш ?
Айде сканирай каквото имаш, защото ми стана интересно това дето адвокатката е написала и искам да се разбере, че не е права момата... пък и тоз за сега не е за измамници, ами за нерегламентирани, но ако е така, това което казваш, си е за розаво ....

Потребителски аватар
Dead man
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 03 авг 2011 23:34

Жоре,нямам нищо-нищо не ми е дал.... :deal

И само колко точно го е написал-само часовете липсват....

ПС: Това е да имаш жена адвокат... mhihi mhihi

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Сря 03 авг 2011 23:43

Безпредметно е в момента и двете страни да оправят нападки и квалификации.Не е възпитано и етично просто.Ясно е,че нито единия може да докаже,нито другия,тъй като липсва черно на бяло какъвто и да е документ,обвинението към търговеца отпада,също и оправданието му.На това му се вика патова ситуация и другарката юрист много добре знае.

Тука малко ситуацията стана бития - бит,е@ания - е@ан,ми дай да събираме тъпаните.

За хората,които не познават и двамата остава-едно на ум за търговеца и момент в който Александър би доказал,че е прав.

Дано се явих добре като обобщаващ. mhihi

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Сря 03 авг 2011 23:49

Dead man, ти защо не изисква от него касова бележка или гаранционна карта ? Знаеш, че това не е във твой плюс...сега той ако каже, че ти е дал...а ти реално нямаш такава какво правим...той си попълва една гаранционна карта с дадите които е постнал във темата...и какво правиме-ти гориш...излизаш лъжец и прочее....За другия път да си знаеш :beer

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 04 авг 2011 0:00

Една крушка ОсраН/Филипс/Бош с нажежаема жичка Н4 струва да кажем 5 лв. Две крушки са 10 лв. Тоя ксенон освен да пече гугутките по стълбовете друго не прави, ама автора си знае.
За тия 10 лв ли е цялата работа? Едва ли, автора се пише ощетен но няма как да го докаже.
И що се лепите на тия ефтини ксенони, а после ревете че горят крушки и баласти на поразия???
Цялата работа ми е странна по принцип с пазаруването от форума, с пазаруването от нета по принцип и с пазаруването от недоказани места.
От това момче marrs преди година или повече си купих едни гуми по куриер, и трябва да кажа че нещата протекоха без никакви проблеми, дори след това се интересуваше дали съм доволен от покупката.
Туй иде да покаже че автора не може да обявява в некоректност, само заради неговия случай.
Все си мисля че накрая нещата ще се оправят и че ще си стиснете ръцете като големи хора.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 04 авг 2011 0:03

joromnt написа:Е
За тия 10 лв ли е цялата работа? Едва ли, автора се пише ощетен но няма как да го докаже.
И що се лепите на тия ефтини ксенони, а после ревете че горят крушки и баласти на поразия???

Ето това е цялата истина ! :beer

Междодругото се чувствам леко гузен, тък като неправомерно написах повечето си коментари към него, без да съм прочел неговата версия. Извинявам ти се :wink:
Явно колегите не са се доразбрали както трябва....

Потребителски аватар
Dead man
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 04 авг 2011 0:06

vucata написа:Dead man, ти защо не изисква от него касова бележка или гаранционна карта ? Знаеш, че това не е във твой плюс...сега той ако каже, че ти е дал...а ти реално нямаш такава какво правим...той си попълва една гаранционна карта с дадите които е постнал във темата...и какво правиме-ти гориш...излизаш лъжец и прочее....За другия път да си знаеш :beer

Нали се познаваме-разчитам на неговата мъжка дума все пак.... :012:

Вече съжалявам че пуснах темата-не стига че се наебах,ами и Марсчо ще излезе "сух от водата"... :banghead: :banghead:

За тия 10 лв ли е цялата работа?

Ксенонът беше H4 bi ( moving ) и цената беше 180 лева + 50 лева монтаж... :012:

Все си мисля че накрая нещата ще се оправят и че ще си стиснете ръцете като големи хора.

Колегата е наистина голям човек-жена му да му пише постовете.... mhihi mhihi :063:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”