Понеже напоследък усещам липсата на компактен градски автомобил, който и да е икономичен.Оглеждах се последните няколко месеца за подходяща оферта, защото нещата никога не са лесни.Като върл фен на фолсваген, няма какво да се чудите, ясно е че няма да изневеря на марката.Понеже съм и ретро фен, но все пак и практик, реших да си купя Голф 2 дизелче, като изрично се бях спрял на 1.6 TDi SB мотор 82 к.с.Не знам дали сте запознати, но това е рядко срещан двигател в голф, още повече че исках колата да е с всички екстри и да е двуврата.Миналия четвъртък най-после излезе обява с автомобила, който отговаряше на критериите ми и на другия ден сутринта изпратих 500 лв. капаро, понеже уйкенда нямаше как да отида до Ст.Загора.Във вторник рано сутринта се качихме на един Г4 иии газ за Стз, където се срещнахме с продавача.

Оглеждане и тестване на автомобила

Стиснахме си ръцете и хайде на нотариус.

Ето и кой го видя видя първи, Рожата му се зарадва като хлапе на близалка

Първите отзиви са че това е един много пъргав автомобил и най-вече икономичен автомобил.На първо четене поръчах нов съединител комплект, защото сегашния шуми на разбито, гарнитура на картера, пълен комплект ремъци и ролка на агренажа.Масло полу-синтетика 10W40, всички филтри, промивка на охладителната система и нов антифриз.Мисля да сменя джантите с 15" и по-високи гуми, стандартно окачване, малко по-голям волан че този е като геврек

Не е бус амааа за градска кола е перфектна и разхода ще ми е наполовина