Ще може ли да се сложи широка броня на релса от малка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Пет 16 ное 2007 14:51

Smoke написа:тя основата на малката броня си стои.при евентуален удар с малка или голяма основа все тая.само дето с малката ще си натрошиш повече бронята.вече един лек удар по бронята и още не е паднала тъй че става и МАЛКАТА основа

бря, бря, бря - виж който знае за какво става дума как дава добра информация - а не само да си чешем езиците тука !

GLI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GLI » Пет 16 ное 2007 15:00

Ако искаш имам една леко ударена по средата и още една (основа) в единият край.Ако ти вършат работа директно ще ти ги подаря :wink:

represent
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот represent » Чет 04 авг 2011 17:37

parno написа:всичките сте мъчили само аз ли минах с малката греда :lol:
checheneca написа:Накаде колега без греда.... :roll: ... имаш несъобразителна ЛОГИКА !!!

не знам кои е несъобразителния.този които е правил тази манипулация или онзи които го казва просто ей така :lol:

аз също не знам какво сте се мъчили но и аз минах без широка греда ;Д

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Re: Ще може ли да се сложи широка броня на релса от малка

Мнениеот Сашо Белята » Чет 04 авг 2011 23:45

Не знам колко му е трудното да си намерите подходящите чаркове. Уж се пишете за ентусиасти а колите ви от кол и въже :063: - тясна основа, широка броня хахах. Става чудесно а ?

represent
Автомобил:
Двигател:

Re: Ще може ли да се сложи широка броня на релса от малка

Мнениеот represent » Пет 05 авг 2011 0:30

Сашо Белята написа:Не знам колко му е трудното да си намерите подходящите чаркове. Уж се пишете за ентусиасти а колите ви от кол и въже :063: - тясна основа, широка броня хахах. Става чудесно а ?

еми приятел ако искаш някой път може да наминеш през Разград и се обади и ако намериш някаква забележка или ти се стори нестабилно ще се разберем какво да ми вземеш ;) Не съм казал че така както ние сме го правили тясна греда с широка броня е по добре но когато ги няма наличните части и за мое щастие крайния резултат е не чак толкова зле колкото го описваш ;) видимо дори няма разлика но всеки си знае неговото ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”